Werken bij

ATAG Benelux

       
 

Vitaliteitsbeleid

 

Om als medewerker optimaal bij te dragen aan het succes van ATAG Benelux is het belangrijk dat je lekker in je vel zit. Je wordt hierin ondersteund door ATAG Benelux middels diverse activiteiten die jou helpen iedere dag het beste uit jezelf te halen!

 

 

 

Fietsregeling

 

Fietsen is niet alleen goedkoper en beter voor het milieu dan autorijden, het zorgt er ook voor dat je aan jouw dagelijkse beweging komt. Veel organisaties hebben het fietsenplan de afgelopen jaren afgeschaft. ATAG Benelux heeft er echter voor gekozen de voorwaarden te verruimen. Je krijgt de mogelijkheid om onder nog betere voorwaarden een fiets aan te schaffen. Zet je liever een deel van jouw vrije dagen in om de fiets te betalen? Geen probleem!

 

 

 

 

Fitnessregeling

Als je voor of na het werk wilt sporten dan kun je je via ATAG Benelux aansluiten bij sportschool Aerofitt in Duiven.

Door de gunstige collectieve voorwaarden en het fiscale voordeel is sporten nog nooit zo goedkoop geweest. Je kunt met collega's afspreken om samen te gaan, maar als je je liever alleen in het zweet werkt, kan dat natuurlijk ook ;-)

Aerofitt biedt naast een uitgebeide fitnessruimte de mogelijkheid tot het volgen van groepslessen zoals onder andere: spinning, rugfitt, aquarobics, bodybalance, bodypump, bootcamp, boksen, kettlebell, pilates en Zumba. Tevens is er een zwembad met sauna aanwezig waar je uiteraard gebruik van kunt maken.

 

 

 

 

 

Bedrijfsrestaurant
Het bedrijfsrestaurant van ATAG Benelux geeft je de mogelijkheid om in een prettige en sfeervolle setting te genieten van heerlijke belegde broodjes, salades, verse sappen en andere (verantwoorde) producten. Natuurlijk kan ook de vette hap niet ontbreken. Daarnaast maken we het één dag in de week makkelijk om een avond maaltijd te serveren. Op woensdag kun je een verse maaltijd bestellen om mee naar huis te nemen. Even opwarmen op of in een ATAG, Pelgrim of ETNA kookplaat, oven of magnetron en.... eet smakelijk!

 

 

 

 

 

Mood Indicator

ATAG Benelux wil graag weten hoe het met jou gaat en hoe jij je werk ervaart. We gebruiken hiervoor geen lange vragenlijsten, maar leggen iedere week een stelling aan jou voor.

We hebben hiervoor zelf de Mood Indicator ontwikkeld. Door het geven van jouw feedback hebben we inzicht in jouw "mood" aangaande verschillende onderwerpen gedurende het jaar. De uitkomsten worden besproken in het teamoverleg en naar aanleiding hiervan worden acties ondernomen om de tevredenheid van jou en jouw collega's te vergroten!

 

 

 

 

 

Bedrijfsarts

Helaas overkomt het iedereen wel een keer. Ondanks dat je gebruik maakt van de vitaliteitsprogramma's die gefaciliteerd worden door ATAG Benelux, moet je je helaas ziek melden. Aangezien jij in topconditie verkeerd en je niet kunt wachten voor je weer aan de slag kunt, duurt een ziekmelding maar een paar dagen. Indien je toch langer afwezig bent, is het prettig dat we een eigen bedrijfsarts hebben die een dagdeel in de week aanwezig is om jou te ondersteunen bij je herstel.