Werken bij

ATAG Benelux

       
 

Opleiding & Carrière

 

Jij neemt zelf de verantwoordelijkheid voor jouw ontwikkeling!

Binnen ATAG Benelux krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen. We zijn er van overtuigd dat je het meeste kunt leren door het krijgen van vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werk in te richten zoals jij dat wilt. Goede initiatieven worden altijd aangemoedigd en gefaciliteerd. Een kijkje in de keuken van een collega nemen wordt gewaardeerd en we zijn er van overtuigd dat de beste initiatieven voort komen uit het sparren met collega's van verschillende disciplines. Tevens kennen we ruime mogelijkheden voor het volgens van opleidingen, curussen en symposia. 

 

ATAG Academy

ATAG Benelux heeft zijn eigen academy. In deze academy worden trainingen, cursussen, inspiratiesessies en fun-activiteiten aangeboden waarop je je kunt inschrijven. Daarnaast heb je via de ATAG Academy toegang tot een grote online trainingsbank waar je zoveel trainingen kunt volgen als je wilt. 

 

Hisense corporate university

ATAG Benelux heeft een intensieve samenwerking met de eigen universiteit van Hisense; Hisense's corporate university. Naast een aantal vakinhoudelijke opleidingen wordt jaarlijks de International Business Academy of aangeboden. Deze opleiding, ingericht voor jonge (aankomende) managers, is samengesteld in samenwerking met de universiteit van Ljubljana. Samen met collega's van over de hele wereld volg je drie modules over strategie, sales en marketing. Je werkt gezamelijk aan projecten die spelen binnen de Hisense groep.

 

Create Academy

De Create Academy is opgericht om als competence centers binnen de Hisense groep gezamelijk en op eenduidige wijze te werken aan productinnovaties. Hisense heeft in samenwerking met de Universiteit Delft, Chalmers (Zweden) en Ljubljana (Slovenië) een innovatief programma samengesteld. Het programma is samengesteld op basis van fases van een innovatieproces en zorgt dat je kennis hebt van alle aspecten die nodig zijn voor het succesvol bedenken en introduceren van nieuwe producten. De Create Academy wordt in de verschillende landen waar de competence centers zich bevinden georganiseerd.