Werken bij

ATAG Benelux

Prettige werksfeer met aandacht voor medewerkers

 

Personeelsfeest

Met z'n allen dagelijks het verschil maken, dat maakt het werken bij ATAG Benelux aantrekkelijk. Deze teamprestatie wordt uiteraard geregeld samen gevierd, want naast hard werken is er ook tijd om samen te vieren. Ieder jaar wordt er op locatie een personeelsfeest georganiseerd waarbij alle collega's samen komen. Naast dit bedrijfsbrede feest, heeft ieder team een budget waarvan jaarlijks een teamuitje georganiseerd wordt.

 

 

 

 

 

 

       
 

 

 

 

 

 

Huisshow

Feest vieren doen we niet alleen met collega's. Jaarlijks wordt ook samen met al onze gewaardeerde klanten de samenwerking met ATAG Benelux gevierd. Onder het genot van een hapje en een drankje is er tijd voor de evaluatie van het afgelopen jaar en de kansen om van het komende jaar samen een groot succes te maken. Daarnaast maken we gelijk van de gelegenheid gebruik om vol trots alle nieuwe producten voor het komende jaar te onthullen en te demonstreren.

 

Aangezien we de volledige organisatie en uitwerking voor eigen rekening nemen zul je begrijpen dat de maand oktober bij ATAG Nederland volledig in het teken van onze befaamde huisshow staat.

 

Onderstaande film geeft een impressie van de huisshow van 2023.