WERKEN BIJ


ATAG BeneluxOnze stage en afstudeeropdrachten

HBO STAGE 

Events & Partnerships


Wil jij een steentje bijdragen aan de organisatie als hoofdsponsor van het aankomende Europees Kampioenschap voetbal (EURO 2020)? 

Vind jij het een mooie uitdaging mee te werken aan het verbeteren van beurzen, evenementen, partnerships en de corporate communicatie van ATAG Benelux? Dan ben jij de stagiair(e) die wij zoeken! het betreft een meewerkstage vanaf februari 2020 voor een periode van minimaal 5 maanden. 


Bekijk stage>


 

HBO STAGE 

Marketing ETNA


Business Team ETNA is voor de komende stageperiode op zoek naar een stagiair die alles op het gebied van (marketing)communicatie wil leren en weten en om zich klaar te stomen voor zijn of haar carrière in dit dynamische vakgebied! Bekijk stage >MBO/ HBO STAGE 

Digital Marketing


Heb jij een passie voor digitale marketing? Ben jij een creatieve geest met veel gevoel voor online content en ga je oplossingsgericht te werk? Wil jij jezelf verder ontwikkelen op het gebied van online marketing, social media marketing en content marketing? En wil je als teamlid van het Digital team deze kennis direct toepassen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bekijk stage>HBO/ WO STAGE 

Customer Experience


Wil jij je steentje bijdragen aan het verbeteren van de klantbeleving van ATAG Benelux? 

Vind jij het leuk om in klantfeedback te duiken en daar inzichten uit te halen? Vind je het nog leuker om mee te denken aan initiatieven die het voor onze klant nog makkelijker, leuker en beter maken?  

Word jij er blij van anderen blij te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het betreft een stage vanaf februari 2020 voor minimaal 4 maanden.

Bekijk stage>

MBO NIVEAU 3/4 STAGE (BOL)

Planning Service


Voor onze afdeling Planning Service Monteurs zijn wij voor de komende stageperiode op zoek naar een MBO niveau 3 of 4 stagiair(e) voor de duur van 4 tot 6 maanden. 


Bekijk de stage ›FULL- & PARTTIME
Stageverzoek

Wil jij  een stage volgen bij ATAG Benelux en staat er geen passende opdracht

voor jou tussen, stuur dan een stageverzoek!Stageverzoek >

FULL- & PARTTIME

Afstudeerverzoek


Wil jij afstuderen bij ATAG Benelux

en staat er geen passende opdracht voor jou tussen, stuur dan een afstudeerverzoek!Afstudeerverzoek >