WERKEN BIJ


ATAG BeneluxOnze stage en afstudeeropdrachten

HBO / WO AFSTUDEEROPDRACHT

Optimalisatie van brander geometrie met behulp van CFDDe opdracht is gericht op het gebruik van Computational Fluid Dynamics en bestaat uit het stromingstechnisch optimaliseren van de geometrie van het gedeelte van de brander waar gas met lucht gemengd wordt (met name het nozzle-venturi systeem) zodat dit systeem geschikt is voor gebruik in verschillende regio's.
Bekijk de afstudeeropdracht >


HBO STAGEOPDRACHT

Digital Marketing


Heb jij een passie voor digitale marketing? Ben jij een creatieve geest met veel gevoel voor online content en ga je oplossingsgericht te werk? Wil jij jezelf verder ontwikkelen op het gebied van online marketing, social media marketing en content marketing? En wil je als teamlid van het Digital team deze kennis direct toepassen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Bekijk de stage ›

MBO NIVEAU 4 STAGEOPDRACHT

Marketing Afdeling


Voor onze Marketing afdeling zijn wij voor de komende stageperiode augustus/ september op zoek naar een MBO niveau 4 stagiair(e) voor de duur van 4 tot 6 maanden.

Bekijk de stage >MBO NIVEAU 3/4 STAGEOPDRACHT (BOL)

Planning Service


Voor onze afdeling Planning Service Monteurs zijn wij voor de komende stageperiode op zoek naar een MBO niveau 3 of 4 stagiair(e) voor de duur van 4 tot 6 maanden. 
Bekijk de stage ›FULL- & PARTTIME
Stageverzoek

Wil jij  een stage volgen bij ATAG Benelux en staat er geen passende opdracht

voor jou tussen, stuur dan een stageverzoek!Stageverzoek >

FULL- & PARTTIME

Afstudeerverzoek


Wil jij afstuderen bij ATAG Benelux

en staat er geen passende opdracht voor jou tussen, stuur dan een afstudeerverzoek!Afstudeerverzoek >