MBO-stage Facilitair Medewerker - Postkamer

ATAG Benelux is leverancier van vooraanstaande keukenapparatuur van de merken ATAG, ASKO , Pelgrim, ETNA en Hisense. 
Wij zijn een oer-Hollands no-nonsense bedrijf en ontwikkelen, (deels) produceren en verkopen keukenapparatuur vanuit ons kantoor in Duiven. Deze merken hebben in de Benelux een hoge naamsbekendheid. ATAG Benelux heeft al jaren een positie als marktleider als het gaat om keuken
inbouwapparatuur en vrijstaande apparatuur.

Voor onze Postkamer zijn wij voor een periode van 4 tot 6 maanden op zoek naar een MBO stagiair(e) niveau 3.

Functieomschrijving

Tijdens deze stage zul je alle dagelijkse werkzaamheden op de postkamer uitvoeren. 
Naast verwerking van alle poststukken, verricht je diverse diensten op facilitair en technisch gebied. Denk daarbij aan: beheren van kantoorartikelen, toners, papier, lampen, waterflessen en schoonmaakartikelen, het schoonhouden van verkeersgangen en aanvullen / opruimen van papier. Ook het bijvullen en reinigen van koffiemachines behoort tot jouw taak. Deze werkzaamheden worden aangevuld met onderhoudsklussen van licht technische en/of bouwkundige aard.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, nauwkeurige, handige en multifunctionele derde- of vierdejaars stagiair(e) op MBO-niveau. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, bent zelfstandig en bereid aan te pakken. Heb je affiniteit met techniek, dan spreekt dat in jouw voordeel!

Bijzonderheden

Wij bieden je een leuke en leerzame (meeloop) stageplek waarin je veel ervaring op kunt doen. Wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling en leeraspecten belangrijk en zullen je hier tijdens jouw stageperiode ondersteuning in bieden.
Wil je deze kans niet laten liggen? Stuur dan direct jouw motivatie en CV door te klikken op de knop “Solliciteren” boven in beeld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.