MBO niveau 3/4 stage (BOL): Planning Service

Functieomschrijving

ATAG Benelux is leverancier van vooraanstaande keukenapparatuur van de merken ATAG, ASKO , Pelgrim en ETNA. Wij zijn een oer-Hollands no-nonsense bedrijf en ontwikkelen, (deels) produceren en verkopen keukenapparatuur vanuit ons kantoor in Duiven. Deze merken hebben in de Benelux een hoge naamsbekendheid. ATAG Benelux heeft al jaren een positie als marktleider als het gaat om keuken inbouwapparatuur en vrijstaande apparatuur.

Voor onze afdeling Planning Service Monteurs zijn wij voor de komende stageperiode op zoek naar een MBO niveau 3 of 4 stagiair(e) voor de duur van 4 tot 6 maanden. 

Taken

ATAG Benelux vertegenwoordigt de 4 merken ATAG, ASKO, Pelgrim en ETNA. Binnen onze afdeling Planning Service Monteurs worden de contacten onderhouden met klanten en onze service monteurs, service-bezoeken gepland en verwerkt. Wij zoeken een meewerkende stagiair(e), die het leuk vindt om klanten te woord te staan aan de telefoon en ondersteunende werkzaamheden te verrichten voor onze planners.

Functie-eisen

ATAG Benelux kent een uitstekende leeromgeving binnen een aangename werksfeer en daarbij krijg je alle ruimte voor persoonlijke groei. Wij zoeken een leergierige en enthousiaste derde- of vierdejaars stagiair(e) op MBO niveau (niveau 3 of 4), die niet bang is om de telefoon te pakken. Volg jij bijvoorbeeld de opleiding Planner Logistiek op MBO-niveau 3? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

Profiel

Wij bieden je een leuke en leerzame stageplek waarin je veel ervaring op kunt doen. Wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling en leeraspecten belangrijk en zullen je hier tijdens jouw stageperiode ondersteuning in bieden.

Bijzonderheden

Wil jij deze kans niet laten liggen? Stuur dan direct jouw motivatie en cv naar hrm@atagbenelux.com.

Voor aanvullende vragen over de stage kun je telefonisch contact opnemen met Erik Kruisselbrink, Manager Service Buitendienst: 06-21243505