Werken bij

ATAG Benelux

       
 

Over ATAG

        Algemene informatie

         Historie

         Afdelingen

         Cultuur & Strategie

         Experience Center

         Contact

 

Onze Cultuur & Strategie

 

Vier merken, met hun eigen cultuur, verleden en kernwaarden binnen één organisatie betekent dat deze merkidentiteiten allen een plaats hebben in de cultuur en strategie van ATAG Benelux. Het succesvol managen van vier merken vraagt een organisatiecultuur waar een echte winnaarsmentaliteit heerst. Deuren staan (bijna) altijd open, goede ideeën zijn altijd welkom en iedereen spreekt elkaar aan bij de voornaam. 

 

Onze waarden en cultuur vind je terug in onderstaande infographic. Spreken deze je aan? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

 

 

Over strategie wordt nogal eens ingewikkeld gedaan. Wij vinden dat een strategie zo helder moet zijn dat je deze op één A4’tje duidelijk kunt maken. Onderstaand vind je de A4’tjes met de strategie van ATAG Benelux en de merken ATAG, Pelgrim, ETNA en ASKO.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat begon in een Achterhoeks schuurtje is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende producenten van inbouwapparatuur. ATAG bestaat inmiddels zeventig jaar en heeft altijd 'dicht bij het vuur gezeten'. Eerst met een tweevlams komfoortje, nu zetten we de toon met een superieure wokbrander.

 

         

 

 

 

 

 

 

 

Pelgrim bestond in 2015 maar liefst 95 jaar. Als je al zo lang een belangrijke rol inneemt in vele Nederlandse keukens, mag je spreken van een rijke historie. Bijna 100 jaar Pelgrim, daar zijn wij trots op! Als puur Nederlands merk staan we voor gebruikers- en schoonmaakgemak en technisch vernuft. Wij zoeken constant naar mogelijkheden om het thuis mooier en makkelijker te maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij ETNA willen we Hollands design bereikbaar maken voor iedereen. Wij kennen als geen ander de Nederlandse smaak. Ons eigen R&D team in Duiven geeft die Hollandse touch aan producten: eenvoud, tijdloos design en met oog voor detail. Hiermee bewijzen wij dat mooie producten niet altijd duur hoeven te zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

De basiselementen van het Scandinavisch design, met name doordachte elegantie, gedegen vakmanschap en het gebruik van natuurlijke materialen, worden weergegeven in ASKO’s design.