WERKEN BIJ

ATAG Benelux       

Over ATAG

         Algemene informatie

         Historie

         Afdelingen

         Cultuur & Strategie

         Experience Center

         ContactAlgemene informatie


ATAG Benelux is een vooraanstaande leverancier van keukenapparatuur. We zijn een Nederlands bedrijf en verkopen keukenapparatuur bekend onder de merken ATAG, Pelgrim en ETNA. Naast deze drie oerhollandse merken, voert ATAG Benelux sinds juni 2017 het Zweedse merk ASKO. ASKO ontwikkelt en produceert premium wasmachines en wasdrogers. Alle vier de merken hebben, vooral in de Benelux, een hoge naamsbekendheid. De verkoop van onze apparatuur verloopt uitsluitend via keuken- en elektrovakzaken en via de keukenindustrie. ATAG Benelux telt momenteel ruim 425 medewerkers en is gevestigd in Duiven, vlakbij Arnhem aan de A12.Hisense


In 2018 is ATAG Benelux overgenomen door de Chinese Hisense Group. Hisense is een multinational met een jaaromzet van ruim  EUR 13 miljard, 75.000 medewerkers en vertegenwoordigd in meer dan 120 landen.
Hisense is een partner met wie wij onze kennis en ervaring - op het gebied van zowel R&D Cooking als keukenretail in de Benelux - kunnen delen en wereldwijd kunnen uitnutten.


Voor meer informatie over de Hisense Group kijk op http://global.hisense.com/