ATAG Benelux

Vacature

Host Experience Center

  Amsterdam       32-40 uur per week

 

 

Ben jij er klaar voor om ons gloednieuwe Experience Center

"ATAG Live"

op de kaart te zetten?

 

In oktober 2024 openen we de deuren van één van onze meest ambitieuze projecten tot nu toe: ATAG Live. Hier, in ons splinternieuwe Experience Center gevestigd in het prestigieuze HAUT Amsterdam, laten we de wereld kennismaken met innovatieve kookoplossingen die je tot veel meer in staat stellen dan je ooit had gedacht.

We zijn op zoek naar drie enthousiaste collega's met een passie voor koken om ons team te versterken als Host Experience Center ATAG Live.


Wie is ATAG?
ATAG is hét premium kookmerk in de Benelux en samen met Pelgrim, ETNA en Hisense en ASKO onderdeel van ATAG Benelux. In Duiven ontwikkelen, bedenken en vermarkten we hoogwaardige keukenapparatuur vanuit onze passie voor koken en kwaliteit: We love to cook! 

Het merk ATAG is ons premium merk en met trots werken we dagelijks aan innovatieve apparatuur verpakt in fraaie designs. 


Wat ga je doen?
Het is een brede en uitdagende rol waarbij jij, samen met twee collega's, ervoor zorgt dat consumenten en zakelijke partners een unieke ervaring van kwaliteit en design beleven zodra ze onze deur binnenstappen.

Een belangrijk onderdeel van de functie is het opzetten van een relevant netwerk waarmee we gezamenlijk uiteenlopende evenementen organiseren bij ATAG Live. Je verzorgt uiteraard adviesgesprekken voor consumenten die zich oriënteren op keukenapparatuur van het merk ATAG. Daarnaast geef je rondleidingen aan groepen en vertel je het unieke verhaal van ons premium merk. 
 

Wat breng je mee?

 • Een MBO- of HBO-diploma, bij voorkeur in evenementen, hospitality of marketing.
 • Je hebt sterke vaardigheden in het opbouwen van relaties en kunt effectief communiceren met mensen op verschillende niveaus. 
 • Je geniet ervan om groepen te begeleiden en hen te adviseren.
 • Goede beheersing van zowel Nederlands als Engels, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Ervaring met, of passie voor koken en bakken is een pluspunt. Dat zelfde geldt voor creativiteit op social media. 
 • Het werken in avonden of weekenden is voor jou geen probleem.

Wat krijg je terug?

 • Je gaat aan de slag in een gloednieuw culinair centrum op een toplocatie!
 • Je werkt voor het toonaangevende kookmerk van Nederland
 • Een zelfstandige en afwisselende rol in een dynamisch team, waar plezier, leren en de consument centraal staan.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • 32 tot 40-urige werkweek.

 

Klaar voor een nieuw culinair avontuur?
Ben jij degene die overal aan denkt én altijd het grotere plaatje blijft zien en zorg jij ervoor dat iedereen zich thuis voelt bij ATAG Live? Dan ben je meer dan welkom in ons ATAG Live team. 
 

Interesse?
Heb je interesse in deze functie en voel jij je thuis in een werkomgeving waar verantwoordelijkheid, teamwork en een goede sfeer belangrijke uitgangspunten zijn, stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV naar ATAG Nederland, t.a.v. de afdeling HRM.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.atag.nl/live. Indien je vragen hebt over de functie, mag je contact opnemen met Robin Blok (Brand Marketing Manager ATAG), op telefoonnummer 06-52605930.
 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.