WERKEN BIJ

ATAG Benelux



FULLTIME

Project Manager


Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het opzetten en het met goed resultaat voltooien van productontwikkelingsprojecten die zowel technisch als strategisch van aard zijn. Hierbij ben je belast met het bewaken van de projectdoestellingen zoals budget, kwaliteit, planning en de daarbij horende verdeling van werkzaamheden.

 

Bekijk vacature >


FULLTIME

Sales Manager Kitchen Retail Noord


Als Sales Manager Kitchen Retail ben je de stuwende factor binnen de markt in Noord Nederland waar onze merken ASKO, ATAG, Pelgrim en ETNA en producten (inbouw keukenapparatuur) worden verkocht. 

Door jouw kennis van deze markt voel je precies aan waar de kansen liggen en weet deze te vertalen met jouw team naar mogelijkheden voor ATAG Benelux om zodoende onze marktpositie binnen Noord Nederland te verstevigen en uit te bouwen.  


Bekijk vacature >


FULLTIME
Channel Manager Retail


Als Channel Manager Retail ben je de spin in het web binnen de markt waar onze merken ASKO, ATAG, Pelgrim en ETNA en producten (inbouw- en vrijstaande keukenapparatuur en wassen/drogen) worden verkocht. Door jouw kennis van deze markt voel je precies aan wat de marktbehoeftes en -uitdagingen zijn en weet jij deze te vertalen naar kansen en mogelijkheden voor ATAG Benelux.



Bekijk vacature >


FULLTIME

Medewerker Planning, Expeditie & Administratie


Voor onze afdeling Distributie zoeken wij een Medewerker Planning, Expeditie & Administratie die verantwoordelijk is voor een correcte en optimale inrichting van de magazijnen door het beoordelen, bijhouden en aanpassen van de logistieke administratie. 



Bekijk vacature>



32 UUR PER WEEK

Medewerker Project Service Team


In deze veelzijdige functie zorg je voor het klantgericht en klantvriendelijk behandelen van telefonische en elektronische serviceaanvragen van onze zakelijke markt. Onze zakelijke klanten zijn: huurders, S.O.M. (Service Op Maat), corporaties, vastgoedorganisaties, zorginstellingen, vakantieparken en ATAG professioneel.



Bekijk vacature >



24 tot 32 uur

Medewerker Contact Center - Tijdelijk


Voor ons Contact Center zijn wij per direct opzoek naar een Medewerker Contact Center voor minimaal 3 tot 6 maanden. Het gaat in eerste instantie om een functie die via het uitzendbureau wordt ingevuld. Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid dat een contract bij ATAG Benelux wordt aangeboden.



Bekijk vacature >



FULLTIME

Test Engineer


In deze rol van Test Engineer ben je betrokken bij het ontwikkelen van wereldwijd verkochte keukenapparatuur.

Als ervaren Test Engineer lever je vanuit het laboratorium een bijdrage aan het ontwerp en de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor keukenapparatuur.



Bekijk vacature >

FULLTIME

Service Monteur: regio Brussel


Als Service Monteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig verrichten van reparaties aan keukenapparatuur bij consumenten. Je verzorgt de technische reparaties aan onze keukenapparatuur en geeft daarnaast uitleg aan consumenten over het gebruik en onderhoud van de apparatuur. Je past de eventuele garantievoorwaarden toe en legt de klantgegevens vast in een volledig geautomatiseerd systeem.


Bekijk vacature >



FULL- & PARTTIME
Open Sollicitatie

Volop kansen voor talenten mét
liefde voor koken!



Stuur sollicitatie ›   



FULL- & PARTTIME
Stage & afstuderen

Stagelopen of afstuderen bij ATAG Benelux? Bekijk de vacatures!


Bekijk mogelijkheden ›