WERKEN BIJ
 

ATAG Benelux
 

 

.NET Developer met Projectmanagement skills

Locatie Duiven

40 uur per week

 

In deze veelzijdige en internationale functie ben je als developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderhouden en aanpassen van IT applicaties.

 

 

 

Bekijk vacature >

 

Medewerker Salescontrolling

Locatie Duiven

28 uur per week gemiddeld 

 

In verband met de pensionering van een van onze medewerkers zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Je taken en verantwoordelijkheden als medewerker Salescontrolling zijn zeer divers. Je hebt een eigen groep van klanten waar je de Salescontrolling voor verzorgt, inclusief de aansturing en bewaking van de jaarlijkse conditieronde. Je beoordeelt hierbij de conditievoorstellen en bepaalt of deze voldoen aan de Commercial Policy en de vastgestelde autorisaties.

Bekijk vacature>

 

Content Beheerder

Locatie Duiven

32-40 uur per week

 

Goede product content wordt steeds belangrijker als je je als merk wilt onderscheiden; wil jij bijdragen aan het succes van onze merken? 

 

 

 

Bekijk vacature >

 

Young Professional Quality Engineer

Locatie Duiven

40 uur per week 

 

Als Quality Engineer ben je een belangrijke schakel in het borgen van onze product kwaliteit. Je keurt, beoordeelt en ontwerpt samples (eerste product) en de 0-serie. Je stelt testspecificaties op voor een productgroep wanneer hier nog geen nationale of internationale (bedrijfs)-normen beschikbaar voor zijn. Daarnaast houd je je bezig met het opstellen, introduceren en beoordelen van product-auditlijsten om het product aan de gestelde eisen te laten voldoen. 

Bekijk vacature >

 

Service Technieker (Regio Waasland)

Locatie: België

Fulltime

 

ATAG Benelux is een vooraanstaande leverancier van keukenapparatuur. We zijn van oorsprong een Nederlands bedrijf en verkopen keukenapparatuur onder de merken ATAG, Pelgrim en ETNA. In de Benelux verzorgen wij sinds 2019 ook de distributie en service van de vaatwassers, wasmachines en -drogers van ASKO.

 

 

Bekijk vacature >

 

Service Technieker / Technicien de maintenance
(Ronse-Geraardsbergen / Renaix-Grammont)

Locatie: België

Fulltime

 

ATAG Benelux werft aan: Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een service technieker voor regio Ronse-Geraardsbergen.
ATAG Benelux engage ! Afin de renforcer notre équipe, nous sommes à la recherche d’un technicien de maintenance (H/F) pour la région de Renaix-Grammont. 

Bekijk vacature >

 

FULL- & PARTTIME
Open Sollicitatie
 

Volop kansen voor talenten mét
liefde voor koken!

 

 

Stuur sollicitatie ›   
 

 

 

FULL- & PARTTIME
Stage & afstuderen
 

Stagelopen of afstuderen bij ATAG Benelux? Bekijk de vacatures!
 

 

Bekijk mogelijkheden ›