WERKEN BIJ

ATAG BeneluxCommercieel Medewerker Verkoop Binnendienst

40 uur per week

Standplaats Duiven


In deze functie ben je verantwoordelijk voor alle administratieve en commerciële werkzaamheden voor onze klanten en het realiseren van klanttevredenheid. Je bent samen met onze Commerciële Buitendienst het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je zult je tijd flexibel verdelen over zowel het Retailchannel alsook het specifieke Projectenchannel, waardoor er veel afwisseling en dynamiek is.

Bekijk vacature >Teamleider Contact Center

40 uur per week

Standplaats Duiven


Je werkt binnen een team samen met 3 andere Teamleiders op ons Contact Center, waar zowel consumenten als zakelijke klantcontacten afgehandeld worden. Hierbij is het belangrijk om de klanttevredenheid naar een hoger niveau te brengen. Je haalt energie uit het coachen van je team en hebt een instelling om zaken continu te verbeteren, dit draag je ook uit naar je team.

Bekijk vacature >Medewerker Project Service Team

32 uur per week

Standplaats Duiven


In deze veelzijdige functie zorg je voor het klantgericht en klantvriendelijk behandelen van telefonische en elektronische serviceaanvragen van onze zakelijke markt. Onze zakelijke klanten zijn: huurders, S.O.M. (Service Op Maat), corporaties, vastgoedorganisaties, zorginstellingen, vakantieparken en ATAG professioneel.


Bekijk vacature >
Teamleider Logistiek

40 uur per week

Standplaats Duiven


In de functie van Teamleider ben je verantwoordelijk voor het organiseren, coördineren en controleren van de voorraadadministratie alsmede de magazijnwerkzaamheden, expeditie en routeplannins-werkzaamheden.

Dankzij jouw proactieve houding loop jij nooit achter de feiten aan. Je bent elke situatie de baas door effectief leiderschap én door zelf je handen uit de mouwen te steken en collega’s te helpen.

Bekijk vacature>Commercieel Trainer

40 uur per week

Standplaats Duiven


In je rol als Commercieel Trainer ontwikkel je samen met diverse afdelingen een commercieel trainingsprogramma op het gebied van keukenapparatuur. Je geeft deze commerciële trainingen aan onze klanten, dit kan op locatie bij de klant of bij ATAG in Duiven of België. Daarnaast train je onze eigen sales medewerkers. 

Bekijk vacature>FULL- & PARTTIME
Open Sollicitatie

Volop kansen voor talenten mét
liefde voor koken!Stuur sollicitatie ›   FULL- & PARTTIME
Stage & afstuderen

Stagelopen of afstuderen bij ATAG Benelux? Bekijk de vacatures!


Bekijk mogelijkheden ›