WERKEN BIJ
 

ATAG Benelux
 

 

.NET Developer met Projectmanagement skills

Locatie Duiven

40 uur per week

 

In deze veelzijdige en internationale functie ben je als developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderhouden en aanpassen van IT applicaties.

 

 

 

Bekijk vacature >

 

 

Global Product Manager

Location Duiven - Netherlands

40 hours a week

 

Do you want to take part in the development of innovative and premium kitchen appliances in a dynamic and international environment?

 

 

Vacancy details >

 

Medewerker Logistiek

Locatie Duiven

40 uur per week

 

Als Medewerker Logistiek ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden in het magazijn, zoals het lossen en laden van goederen. Hierbij zijn netheid, orde en accuratesse van groot belang om onze leverbetrouwbaarheid te kunnen waarborgen. Je dagelijkse taken zijn zeer gevarieerd.

 

Bekijk vacature>

 

Young Professional Quality Engineer

Locatie Duiven

40 uur per week 

 

Als Quality Engineer ben je een belangrijke schakel in het borgen van onze product kwaliteit. Je keurt, beoordeelt en ontwerpt samples (eerste product) en de 0-serie. Je stelt testspecificaties op voor een productgroep wanneer hier nog geen nationale of internationale (bedrijfs)-normen beschikbaar voor zijn. Daarnaast houd je je bezig met het opstellen, introduceren en beoordelen van product-auditlijsten om het product aan de gestelde eisen te laten voldoen. 

bekijk vacature>

 

Service Technieker (Regio Waasland)

Locatie: België

Fulltime

 

ATAG Benelux is een vooraanstaande leverancier van keukenapparatuur. We zijn van oorsprong een Nederlands bedrijf en verkopen keukenapparatuur onder de merken ATAG, Pelgrim en ETNA. In de Benelux verzorgen wij sinds 2019 ook de distributie en service van de vaatwassers, wasmachines en -drogers van ASKO.

 

 

Bekijk vacature >

 

Service Technieker / Technicien de maintenance
(Ronse-Geraardsbergen / Renaix-Grammont)

Locatie: België

Fulltime

 

ATAG Benelux werft aan: Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een service technieker voor regio Ronse-Geraardsbergen.
ATAG Benelux engage ! Afin de renforcer notre équipe, nous sommes à la recherche d’un technicien de maintenance (H/F) pour la région de Renaix-Grammont. 

Bekijk vacature >

 

FULL- & PARTTIME
Open Sollicitatie
 

Volop kansen voor talenten mét
liefde voor koken!

 

 

Stuur sollicitatie ›   
 

 

 

FULL- & PARTTIME
Stage & afstuderen
 

Stagelopen of afstuderen bij ATAG Benelux? Bekijk de vacatures!
 

 

Bekijk mogelijkheden ›