Sales ProjectenIk ben Edwin Vierkant en werk sinds 2011 bij ATAG Benelux. In 2011 ben ik  begonnen als Accountmanager binnen de afdeling Projecten, waarin ik verantwoordelijk werd voor de new business in de Zorg. Een nieuwe tak van sport binnen de huidige sectoren waarin ATAG zich begaf. Een uitdagende functie, waarin ik de mogelijkheid heb gekregen om vanuit niets een assortiment op te tuigen, waarin ATAG een succesvolle partner werd voor de Zorgsector.


Vanwege onze enorme groei in verschillende sectoren in de Business to Business markt, is onze afdeling Projecten inmiddels uitgebreid met meer meerdere sales collega’s. In mijn huidige functie als Salesmanager ben ik commercieel verantwoordelijk voor grote accounts en geef leiding aan enkele Accountmanagers, waarbij we gezamenlijk streven naar een tevreden eindgebruiker.


Gezamenlijk met onze collega’s van de Commerciële Binnendienst en de afdelingsmanager zijn we dagelijks bezig met topsport bedrijven, waarin geen dag gelijk is.  Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn, dat is onze kracht en daar doen we dan ook bijna alles voor.


ATAG Benelux is onderdeel van een grote multinational, waarin we blijven innoveren om zowel in de Benelux als in andere landen in de wereld voorop te blijven lopen. De veelzijdigheid, vrijheid en grote afwisseling in mijn werk bij ATAG Benelux maakt dat ik elke dag met trots en plezier mag werken bij deze mooie organisatie. Een mooi bedrijf waarin humor, collegialiteit en betrokkenheid zeer belangrijk zijn voor een gezonde werkomgeving. Ik ben echt trots om bij ATAG Benelux te mogen werken.