Experience CenterMijn naam is Karin Valk en ik werk sinds september 2014 bij ATAG Benelux in de functie van  adviseur in het Experience Center.

 

Met mijn jarenlange ervaring in de detailhandel voel in mij hier als een vis in het water. Samen met een team van collega’s adviseer ik de consument die een bezoek brengt aan ons Experience Center.


Van onze 4 merken, ASKO, ATAG, Pelgrim en ETNA hebben wij keukenapparatuur in ons Experience Center staan. Hiervoor is het van belang dat mijn productkennis groot is.

Samen met de consument kijk ik welke wensen en kookbehoefte zij hebben en daar stemmen we dan de juiste keukenapparatuur op af. Consumenten die al apparaten van ons hebben help ik met gebruikers vragen of vervanging. Ook organiseren wij regelmatig kookdemonstraties, waarbij ik

de kok begeleid.

 

Kortom: het is zeer afwisselend werk, wat goed bij mij past, je moet leergierig zijn, klantgericht, commercieel en makkelijk kunnen communiceren. Dit is waarom ik altijd met plezier naar mijn werk ga bij ATAG Benelux.