R&D - EngineeringMijn naam is Marlous Overbeek. Ik ben momenteel werkzaam als Product Engineer in ons ‘Hoods team’. Met een aantal collega engineers zijn we verantwoordelijk voor alle projecten betreffende de afzuigkappen. Mijn werkzaamheden bestaan o.a. van scratch nieuwe ontwerpen uitwerken in 3D CAD maar ook bestaande ontwerpen optimaliseren met de laatste innovaties en keuringsrichtlijnen. We houden dan vooral rekening met design, kwaliteit, installatie- en gebruiksgemak en de wensen van de consument.

 

Door de verschillende variëteiten in mijn functie is deze leuk, veelzijdig en afwisselend. Ieder project heeft elk zijn eigen uitdagingen. Soms snel en met een korte looptijd maar ook langere en vernieuwende trajecten.


Als Product Engineer ben je een link in de grote keten van 'Create’, een groep collega’s met ieder zijn specialiteiten en verantwoordelijkheden. Zoals de projectmanager, certification manager, Quality engineer, inkoop en laboratorium. Dat maakt het werken als Product Engineer bij ATAG zo interessant, je werkt in een leuk team met al deze collega’s samen.

 

Ons doel is om prachtige producten te ontwikkelen die passen binnen de ATAG collective. Hiermee zorgen we ervoor dat de consument de keuken met mooie en innoverende keukenapparatuur kan inrichten.