Young Sales Professional regio Noord Nederland

Barst jij van positieve energie en heb je een echte winnaarsmentaliteit?

ATAG Benelux is vooraanstaand leverancier van keukenapparatuur van de vier mooie merken Etna, Pelgrim, ATAG en ASKO. Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige producten vanuit de passie voor koken en kwaliteit: We love to cook! ATAG staat bekend als innovatief, het continu inspelen op nieuwe ontwikkelingen en het aanbieden van klantgerichte dienstverleningsconcepten zijn de kernelementen in de strategie van onze onderneming. Vier merken met hun eigen cultuur, verleden en kernwaarden binnen één organisatie. Het succesvol managen van vier merken vraagt een organisatiecultuur waarin een echte winnaarsmentaliteit heerst!

De uitdaging

Ter uitbreiding zoeken we een Young Professional als Account Manager New Kitchen voor regio Noord Nederland. Je weet de juiste snaar bij onze handelspartners binnen de keukenvakhandel te raken en daarmee consistente en langdurige groei te realiseren. Jij bent het visitekaartje van ATAG BENELUX en zorgt ervoor dat jouw klanten ervaren dat ATAG BENELUX dé partner in de markt is. Je bent een volwaardig gesprekspartner voor retailers en begrijpt als geen ander wat hun behoefte is. Je presenteert en introduceert onze producten en diensten op jouw eigenzinnige manier. Daarnaast floreer jij het beste in een dynamische omgeving: je houdt ervan om onder druk te presteren, en doelstellingen en deadlines schrikken jou niet af.

Het team

Om jouw job tot een succes te maken, staat er een gemotiveerd team voor je klaar om je in de dagelijkse praktijk te ondersteunen. Naast je directe collega’s uit het salesteam zorgen onder andere de Businessteams, onze marketingafdeling maar ook de commerciële binnendienst ervoor dat jij kunt excelleren in je eigen area.

Wat wij bieden

 • Een baan bij een van de leukste bedrijven in Nederland!
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open.
 • Alle mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien door middel van training en coaching en ervaren collega’s die hun kennis graag met je delen
 • Werken binnen een internationaal bedrijf die onderdeel uitmaakt van het beursgenoteerde Sloveense bedrijf Gorenje 
 • Een aantrekkelijk salaris en een bonusregeling
 • Een ruime hoeveelheid verlofdagen

Wat heb je nodig

 • Een afgeronde opleiding op HBO niveau
 • Je bent toe aan een tweede stap in je carrière hebt als Young Professional al enige saleservaring en mooie resultaten bereikt 
 • Je bent een professionele gesprekspartner voor onze relaties en je hebt natuurlijke gunfactor 
 • Gezonde ambitie en veel creativiteit om je commerciële doelstellingen in een competitieve branche te bereiken
 • Je bent ambitieus en leergierig
 • Je barst van de positieve energie en bent eager mooie commerciële resultaten neer te zetten
 • Je woont in regio noord/midden Nederland


Solliciteren / vragen?

We staan je graag te woord bij eventuele vragen. Je kan hiervoor contact zoeken met Jeroen Koster, Channel Manager, op telefoonnummer 06-21243403. Ben je enthousiast? Klik dan op de knop 'Solliciteren' boven in beeld en stuur jouw sollicitatiebrief met CV naar ATAG Benelux.

Het proces

Als je sollicitatie bij ons binnenkomt, krijg je zo snel mogelijk te horen of wij je uitnodigen voor een gesprek. Een eerste gesprek zien wij als een kennismaking van twee kanten. Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de functie. Zijn het enthousiasme en de positieve energie na deze gespreksrondes nog steeds aanwezig? Dan ontvang je een aanbod om ons team te komen versterken en hopen we je snel als nieuw collega te verwelkomen!  


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.