Young professional Quality Engineer

ATAG Benelux is vooraanstaand leverancier van keukenapparatuur van de vijf mooie merken Etna, Pelgrim, ATAG, ASKO en Hisense. Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige producten vanuit de passie voor koken en kwaliteit: We love to cook! ATAG staat bekend als innovatief, het continu inspelen op nieuwe ontwikkelingen en het aanbieden van klantgerichte dienstverleningsconcepten zijn de kernelementen in de strategie van onze onderneming.
Vijf merken met hun eigen cultuur, verleden en kernwaarden binnen één organisatie. Het succesvol managen van vijf merken vraagt een organisatiecultuur waarin een echte winnaarsmentaliteit heerst!

De uitdaging 
Als Quality Engineer ben je een belangrijke schakel in het borgen van onze productkwaliteit. Je keurt, beoordeelt en ontwerpt samples (eerste product) en de 0-serie. Je stelt testspecificaties op voor een productgroep wanneer hier nog geen nationale of internationale (bedrijfs)-normen beschikbaar voor zijn. Daarnaast houd je je bezig met het opstellen, introduceren en beoordelen van product-auditlijsten om het product aan de gestelde eisen te laten voldoen. Wanneer dat nodig is initieer je correctieve en preventieve productverbeteringen bij onze producenten. Het opstellen van kwaliteitsrapportages behoort vanzelfsprekend tot je takenpakket. 
Je floreert het beste in een dynamische omgeving; je levert vanuit je expertise en kennis van de productgroepen graag een bijdrage aan het (technisch) projectteam. Je denkt in oplossingen en hebt oog voor detail zonder dat dit de benodigde flexibiliteit in de weg staat. In deze functie rapporteer je aan de Manager Quality Assurance. 

Het team
Je maakt onderdeel uit van een team van 10 medewerkers die klaar staan om je in de dagelijkse praktijk te ondersteunen. Naast je directe collega’s uit het QA team zorgen onder andere de Category Managers, onze inkopers maar ook onze ontwikkelaars ervoor dat jij kunt excelleren.

Wat wij bieden
•    Een baan bij een van de leukste bedrijven in Nederland!
•    Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open.
•    Alle mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien door middel van training en coaching en ervaren collega’s die hun kennis graag met je delen.
•    Werken binnen een internationaal bedrijf die onderdeel uitmaakt van het Chinese hightech bedrijf Hisense.  
•    Een aantrekkelijk salaris.
•    Een ruime hoeveelheid verlofdagen.
•    De mogelijkheid met korting onze eigen mooie producten aan te schaffen.

Wat heb je nodig
•    Een afgeronde HBO opleiding Electrotechniek of Werktuigbouwkunde.
•    Je staat aan het begin van je loopbaan. Je bent eager, wil graag veel leren en pakt alles met beide handen aan.  
•    Je hebt affiniteit met of interesse in connected appliances en systeem kennis.
•    Je bent uitstekend in staat in je werksituaties te doorgronden, problemen te signaleren en gestructureerd op te lossen.
•    Je bent een ondernemende teamspeler die uitstekend kan plannen en organiseren.
•    Je denkt in oplossingen, je gaat uitdagingen graag aan en straalt positiviteit uit.
•    Je barst van de energie en zoekt graag de samenwerking op.
•    Je kunt uitstekend in het Engels communiceren, zowel mondeling als schriftelijk.  

Solliciteren / vragen?
Voor meer informatie over ATAG Benelux kun je kijken op https://www.werkenbijatagbenelux.com.
We staan je uiteraard graag te woord bij eventuele vragen. Je kunt hiervoor contact zoeken met Stephan Geurds, Manager Quality Assurance, op telefoonnummer 06-21245957. 

Ben je enthousiast? Wil jij deze kans niet laten liggen? Stuur dan direct jouw motivatiebrief met cv door te klikken op de knop 'Solliciteren' boven in beeld.

Het proces
Als je sollicitatie bij ons binnenkomt, krijg je zo snel mogelijk te horen of wij je uitnodigen voor een gesprek. Zijn het enthousiasme na de gespreksrondes nog steeds aanwezig? Dan hopen we je snel als nieuw collega te verwelkomen!  

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.