Young Finance Professional

Voor onze afdeling Finance (bestaande uit 14 medewerkers) zijn wij  op zoek naar een startende Finance Professional. 

Wij bieden jou de kans om de primaire processen van een financiële afdeling te ontdekken en te beheersen. Het betreft een multifunctionele starters functie waarbij je ondersteuning biedt aan de gehele Finance afdeling. Je zult in eerste instantie betrokken worden bij de werkzaamheden van het team Debiteurenbeheer en de Financiële Administratie. 

Debiteurenbeheer is primair verantwoordelijk voor een proactief beheer van alle openstaande posten met als doel het minimaliseren van de krediettermijn en het beheersen van risico’s. Je hebt direct contact met onze klanten maar ook met diverse afdelingen binnen ons bedrijf. 

Het team van de Financiële Administratie is verantwoordelijk voor het correct vastleggen en analyseren van alle financiële mutaties en het proces van de maandafsluiting. Je support het team om de cijfers tijdig en correct aan te leveren.  

Daarnaast lopen er binnen de afdeling Finance diverse projecten, zoals bijvoorbeeld het versnellen van de beschikbaarheid van financiële informatie zodat het management snel kan inspelen op veranderende omstandigheden. Vanzelfsprekend zul je ook hierbij betrokken gaan worden. 
 

Wat vragen we: 
 

  • Afgeronde HBO opleiding (financieel/economische richting). 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift. 
  • Goede kennis van Microsoft Office. 
  • Kennis van een ERP systeem zoals SAP is een pré. 
  • Goede communicatieve vaardigheden. 
  • Flexibele instelling (dus geen 9 tot 5 mentaliteit…) 
  • Teamplayer. 
  • Stevige persoonlijkheid met overtuigingskracht. 

 

Wat bieden we: 

We bieden je een uitdagende financiële functie binnen een internationale werkomgeving. Je hebt regelmatig contact met internationale collega’s en bieden je alle ruimte om je te ontwikkelen. Naast een prettige werksfeer bieden wij je een afwisselende en uitdagende functie binnen een jonge en dynamische organisatie, waar veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.  

Heb je interesse in deze functie en voel je je thuis in een werkomgeving waar verantwoordelijkheid, teamwork en een goede sfeer belangrijke uitgangspunten zijn, stuur dan je sollicitatiebrief met CV aan: ATAG Nederland, t.a.v. de afdeling HRM.  

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met?Gerrit van Noorel (Manager Finance), telefoonnummer 06-21243630. 

Wil je meer weten over onze organisatie, kijk dan op www.atagbenelux.com en www.werkenbijatagbenelux.com

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.