Test Engineer Gastechnologie (fulltime)

Functieomschrijving
ATAG Benelux is een vooraanstaande leverancier van keukenapparatuur. Als Competence Center binnen de internationale en beursgenoteerde Gorenje Group, ontwikkelen wij keukenapparatuur voor de internationale markt voor de merken ASKO, ATAG, Gorenje en Pelgrim.
Wereldwijd is er vraag naar efficiënte, innovatieve gastechnologie. Daarbij kijken we ook naar toepassing van duurzame gassen. Als Test Engineer Gastechnologie lever je binnen de R&D afdeling een bijdrage aan het ontwerp en de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor keukenapparatuur. Je participeert  in een multidisciplinair ontwerpteam. Daarbij heb je de verantwoordelijkheid voor het opzetten en uitvoeren van de benodigde analyses en testen.

Taken
Samen met de Development Engineer stel je onderzoeks- en testplannen op en voer je deze uit. Je rapporteert resultaten aan de Development Engineer. Je zorgt voor meetopstellingen en waar nodig bouw je deze zelf. Je draagt bij aan kennisborging van gastechnologie binnen de afdeling.
Samen met collega’s zorg je ervoor dat de uiteindelijke producten voldoen aan de geldende normen, voorschriften en validatieplannen en je bent betrokken bij het optimaliseren van de prototypes tot een product dat gereed is voor serieproductie.
Vanzelfsprekend zorg je voor een goede verslaglegging van de uitgevoerde onderzoeken en het ontwerpproces en bewaak je de voortgang van de gemaakte afspraken.

Functie-eisen
Je beschikt over een HBO/WO werk- en denkniveau en bent afgestudeerd in de richting Werktuigbouwkunde, Toegepaste Natuurkunde, Energietechniek of aanverwant. Je hebt kennis van CFD. Je beschikt over enige kennis en vaardigheden op het gebied van meetprincipes. Enige kennis van (inter)nationale normen en richtlijnen is een pré. Je mondelinge en schriftelijke communicatie in het Nederlands en Engels is goed.

Profiel

Wij zoeken een enthousiaste, creatieve en gemotiveerde kandidaat met uitstekende contactuele eigenschappen en communicatieve vaardigheden. Je bent gericht op het verbeteren en vernieuwen van producten. Je bent een echte teamspeler en kunt uitstekend plannen en organiseren. Je hebt de ambitie om door te groeien als specialist op het gebied van gastechnologie.

Bijzonderheden
Naast een informele werksfeer in een hecht en professioneel team bieden wij je een zeer afwisselende functie binnen een dynamische organisatie waar veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. ATAG biedt haar medewerkers een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Heb je interesse in deze uitdagende functie en voel je je thuis in een werkomgeving waar verantwoordelijkheid, teamwork en goede sfeer belangrijke uitgangspunten zijn, stuur dan zo spoedig mogelijk je sollicitatiebrief met CV naar ATAG Benelux. Voor informatie over de functie kan contact worden opgenomen met Martin van Bruggen, Teamleider Test-Laboratorium, via telefoonnummer 06-46383649.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.