Test Engineer (fulltime)

Functieomschrijving

ATAG Benelux is vooraanstaand leverancier van keukenapparatuur van de vier mooie merken Etna, Pelgrim, ATAG en ASKO. Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige producten vanuit de passie voor koken en kwaliteit: We love to cook! ATAG staat bekend als innovatief, het continu inspelen op nieuwe ontwikkelingen. In deze rol van Test Engineer ben je betrokken bij het ontwikkelen van wereldwijd verkochte keukenapparatuur.

Als ervaren Test Engineer lever je vanuit het laboratorium een bijdrage aan het ontwerp en de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor keukenapparatuur. Je participeert  in een multidisciplinair ontwerpteam. Daarbij heb je de verantwoordelijkheid voor het opzetten en uitvoeren van de benodigde testen.

Wat ga jij doen?

Samen met de Development Engineer stel je testplannen op en voer je deze uit. Je zorgt voor meetopstellingen en waar nodig bouw je deze zelf. Je rapporteert resultaten aan de Development Engineer. Daarbij zorg je voor het onderhoud van aanwezige meetapparatuur. Je focus is elektronica, toegepast in de keukenapparatuur die we ontwerpen.

Samen met collega’s zorg je ervoor dat de uiteindelijke producten voldoen aan de door de klant gestelde eisen en wensen én de geldende normen, voorschriften en validatieplannen en je bent betrokken bij het optimaliseren van de prototypes tot een product dat gereed is voor serieproductie.
Vanzelfsprekend zorg je voor een goede verslaglegging van de uitgevoerde testen en bewaak je de voortgang van de gemaakte afspraken.

Functie-eisen

Je beschikt over minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau en hebt een opleiding in de richting Elektrotechniek, Mechatronica, Electronica, of Technische Natuurkunde. Daarbij heb je ervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Ervaring met labview of soortgelijke programmeeromgeving is een pré.

Daarnaast heb je kennis en vaardigheden op het gebied van meetprincipes en enige kennis van (inter)nationale normen en richtlijnen.
Je mondelinge en schriftelijke communicatie in het Nederlands en Engels is goed.

Profiel

Wij zoeken een enthousiaste, creatieve en gemotiveerde kandidaat met uitstekende contactuele eigenschappen en communicatieve vaardigheden. Je bent gericht op het verbeteren en vernieuwen van producten. Je bent een echte teamspeler en kunt je taken goed plannen en organiseren.

Bijzonderheden

Naast een prettige werksfeer bieden wij je een afwisselende en uitdagende functie binnen een jonge en dynamische organisatie waar veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. ATAG biedt haar medewerkers een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse in deze functie en voel je je thuis in een werkomgeving waar verantwoordelijkheid, teamwork en een goede sfeer belangrijke uitgangspunten zijn, stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar ATAG Benelux. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Martin van Bruggen, Teamleider Laboratorium, telefoonnummer: 06 - 46383649.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.