Technical Project Buyer (fulltime)

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor de inkoop van de artikelen en te leveren diensten voor de projecten binnen de Research & Development afdeling in Duiven. 


Taken

Je bent de relatiebeheerder richting leveranciers en vervult hierin een spilfunctie tussen enerzijds de R&D afdeling in Duiven en anderzijds de bestaande en potentiële leveranciers. 

Via participatie in projectteams draag je verantwoordelijkheid voor de inkoopaspecten binnen projecten. Je werkt intensief samen met verschillende lokale en internationale afdelingen zoals: R&D, Laboratorium, Inkoop HQ en Quality Assurance.

Je stelt strategische inkoopportfolio’s op, waarbij het bewaken van de balans tussen inkoop bij externe leveranciers en productie binnen de eigen groep van belang is. Je onderhandelt met leveranciers over prijzen, condities en ontwikkelcontracten, resulterend in de beste integrale condities. Je beoordeelt de leveranciers en vanzelfsprekend zorg je voor goede verslaglegging en bewaak je de voortgang van de gemaakte afspraken.


Functie-eisen

Je bent in het bezit van een HBO diploma. Je hebt minimaal 3 jaar inkoopervaring in een internationale omgeving. Je bent commercieel, ondernemend ingesteld en hebt affiniteit met techniek. Je beschikt over bedrijfskundig en financieel inzicht, ervaring met SAP is een pré. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk uitstekend.

Gezien het internationale karakter van de functie is het noodzakelijk om frequent buitenlandse producenten en beurzen te bezoeken. Bereidheid tot regelmatig reizen is daarom vereist (ongeveer 25% per maand).


Profiel

Wij zoeken een enthousiaste, gemotiveerde kandidaat met uitstekende contactuele eigenschappen. Jij bent klantgericht en een echte teamspeler. Verder ben je ondernemend, commercieel, een sterke onderhandelaar, resultaatgericht en kun je op verschillende niveaus en culturen relaties met mensen opbouwen en onderhouden. Onder een gezonde werkdruk komt het beste in je naar boven. 


Bijzonderheden

Naast een prettige werksfeer in een hecht team bieden wij een afwisselende en uitdagende functie binnen een dynamische internationale organisatie, waar veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Heb je interesse in deze functie en voel je je thuis in een werkomgeving waar verantwoordelijkheid, teamwork en goede sfeer belangrijke uitgangspunten zijn, stuur dan zo spoedig mogelijk je sollicitatiebrief met CV naar ATAG Benelux, t.a.v. de afdeling HRM.

Heb je vragen over deze functie dan kun je contact opnemen met Xander Gunnewijk, Manager Research en Development (06-21243563).Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.