Teamleider Logistiek (fulltime)

ATAG Benelux is vooraanstaand leverancier van keukenapparatuur van de vijf mooie merken Etna, Pelgrim, ATAG, ASKO en Hisense. Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige producten vanuit de passie voor koken en kwaliteit: We love to cook! ATAG staat bekend als innovatief, het continu inspelen op nieuwe ontwikkelingen en het aanbieden van klantgerichte dienstverleningsconcepten zijn de kernelementen in de strategie van onze onderneming. Vijf merken met hun eigen cultuur, verleden en kernwaarden binnen één organisatie. Het succesvol managen van vijf merken vraagt een organisatiecultuur waarin een echte winnaarsmentaliteit heerst!


De uitdaging
In de functie van Teamleider ben je verantwoordelijk voor het organiseren, coördineren en controleren van de voorraadadministratie alsmede de magazijnwerkzaamheden, expeditie en routeplanningswerkzaamheden. Je analyseert de performance van logistiek en onderneemt acties hierop conform werkafspraken. Daarnaast draag je zorg voor een juiste verdeling van medewerkers over de verschillende magazijnen, stel je roosters op en houdt je de vakantieplanning bij. Je bent tevens verantwoordelijk voor het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en begeleidt en instrueert (nieuwe) medewerkers. Je hebt de bevoegdheid naar eigen inzicht actie te ondernemen wanneer goederen niet op de juiste wijze en/of plaats arriveren, of wanneer er sprake is van andere problemen binnen logistiek. Je werkt nauw samen met de andere teamleiders en bent samen verantwoordelijk voor de veiligheid in de magazijnen. 


Dankzij jouw proactieve houding loop jij nooit achter de feiten aan. Je reageert vlot op ad hoc situaties en wijzigingen die zich dagelijks aandienen. Jij bent elke situatie de baas door effectief leiderschap én door zelf je handen uit de mouwen te steken en collega’s te helpen.

De afdeling
ATAG heeft dagelijks 62 monteurs onderweg om de beleving van ons merk zo mooi mogelijk te maken. Daarnaast hebben onze klanten ook de mogelijkheid om online onderdelen te bestellen. Jij en jouw team zijn dagdagelijks in de weer om deze onderdelen zo snel en compleet mogelijk bij onze monteurs en klanten te krijgen. Je maakt onderdeel uit van het Service Magazijn en geeft leiding aan ongeveer 15 medewerkers. 
Samen met de teams Planning & Expeditie, Magazijn Gereed Product en Supply Chain maak je onderdeel uit van de afdeling Supply Chain en Logistiek.

Wat wij bieden
•    Een baan bij een van de leukste bedrijven in Nederland!
•    Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open
•    Alle mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien door middel van training en coaching en ervaren collega’s die hun kennis graag met je delen
•    Werken binnen een internationaal bedrijf die onderdeel uitmaakt van het Chinese hightech bedrijf Hisense
•    Een aantrekkelijk salaris
•    Een ruime hoeveelheid verlofdagen
•    De mogelijkheid met korting onze eigen mooie producten aan te schaffen 


Wat heb je nodig?
•    Een afgeronde logistieke opleiding op minimaal MBO 4 niveau
•    Je hebt bij voorkeur ervaring met SAP
•    Je bent communicatief zeer sterk en beschikt over natuurlijk overwicht 
•    Je bent initiatiefrijk, zeer nauwkeurig en een echte doorzetter
•    Je bent een ondernemende teamspeler die uitstekend kan plannen en organiseren 
•    Je hebt ervaring in het aansturen van teams
•    Je barst van de positieve energie en staat klaar voor je teamgenoten
•    Kennis van en ervaring met het optimaliseren van processen, procedures en systemen op het gebied van logistiek
•    Flexibiliteit met betrekking tot je werktijden. Een werkdag start en eindigt tussen 07.00 en 18.00 uur


Solliciteren / vragen?
We staan je graag te woord bij eventuele vragen. Je kunt hiervoor contact zoeken met Roel van den Berg, Manager Supply Chain & Logistiek, op telefoonnummer 06-53812747. Ben je enthousiast? Klik dan op de knop 'Solliciteren' boven in beeld en stuur jouw motivatiebrief met CV naar ATAG Benelux. 

Het proces
Als je sollicitatie bij ons binnenkomt, krijg je zo snel mogelijk te horen of wij je uitnodigen voor een gesprek. Een eerste gesprek zien wij als een kennismaking van twee kanten. Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de functie. Zijn het enthousiasme en de positieve energie na deze gespreksrondes nog steeds aanwezig? Dan ontvang je een aanbod om ons team te komen versterken en hopen we je snel als nieuw collega te verwelkomen!  

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.