Social Media Specialist (fulltime)

Is social media helemaal jouw ding?

ATAG Benelux is vooraanstaand leverancier van keukenapparatuur van de vier mooie merken Etna, Pelgrim, ATAG en ASKO. Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige producten vanuit de passie voor koken en kwaliteit: We love to cook! ATAG staat bekend als innovatief en om het continu inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Het aanbieden van klantgerichte dienstverleningsconcepten zijn de kernelementen in de strategie van onze onderneming. Vier merken met hun eigen cultuur, verleden en kernwaarden binnen één organisatie. Het succesvol managen van vier merken vraagt een organisatiecultuur waarin een echte winnaarsmentaliteit heerst!

De uitdaging
Als onze social media specialist ondersteun en coördineer je dagelijks onze merken op het gebied van social media. Je maakt spraakmakende social campagnes die de klant (B2B & B2C) op het juiste moment met de juiste boodschap raken. Je zoekt dus continu naar toffe social content binnen en buiten de organisatie. Je stuurt strak op data en voert de regie over de social media contentkalender op basis van platform, doelgroep, boodschap en contentvorm. Als ervaren social media expert ben je verantwoordelijk voor het behalen van de online doelstellingen en zorgt voor afstemming met ons webcare team. Je draagt bij aan de klanttevredenheid (NPS) en het vergroten van merkvoorkeur bij niet-klanten.

Het team
Om jouw job tot een succes te maken, staat er een gemotiveerd team Digital, Business teams & Webcare voor je klaar om je in de dagelijkse praktijk te ondersteunen en helpen zij je zodat jij kunt excelleren in je werk.

Wat wij bieden
• Een baan bij een van de leukste bedrijven in Nederland!
• Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open.
• Alle mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien door middel van training en coaching en ervaren collega’s die hun kennis graag met je delen.
• Een aantrekkelijk salaris.
• Een ruime hoeveelheid verlofdagen.

Wanneer moet je zeker solliciteren?
• Als je een HBO opleiding hebt afgerond op het gebied van Communicatie of een gerelateerde opleidingsrichting.
• Aantoonbare ervaring binnen het social media vakgebied.
• Je weet alle ins en outs van social media en toont initiatief om steeds op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen.
• Je bent actief op social media (duh!), kan goed schrijven (bonuspunten als je een spelfout in deze vacature vindt!).
• Je feeling hebt voor communicatie in het algemeen, sociale technologie en media.
• Wanneer jouw smartphone vastgelijmd is aan je hand en social media helemaal jouw ding is.
• Wanneer je ons elke dag weer kunt verrassen met creatieve posts en je precies weet aan welke touwtjes je moet trekken om campagnes te ondersteunen en onze doelgroep te bereiken.
• Je een gezellige teamplayer bent en daarnaast een gezonde dosis humor hebt.

Solliciteren / vragen?
We staan je natuurlijk graag te woord bij eventuele vragen. Je kan hiervoor contact zoeken met Thedor Bruil, Digital Manager Benelux, op telefoonnummer 06-21243406.

Ben je enthousiast en past deze functie helemaal bij jou? Dan nodigen we je uit om ons te verrassen met een creatieve motivatie! Klik op de knop 'Solliciteren' boven in beeld en stuur je CV met motivatie naar ATAG Benelux. Wil je een document of bestand toesturen die je niet kunt uploaden? Stuur dan je motivatie én CV naar HRM@atagbenelux.com. 

Het proces
Als je sollicitatie bij ons binnenkomt, krijg je zo snel mogelijk te horen of wij je uitnodigen voor een gesprek. Een eerste gesprek zien wij als een kennismaking van twee kanten.

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de functie. Zijn het enthousiasme en de positieve energie na deze gespreksrondes nog steeds aanwezig? Dan ontvang je een aanbod om ons team te komen versterken en hopen we je snel als nieuw collega te verwelkomen! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!