Service Monteur: regio Brussel

Functieomschrijving
Als Service Monteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig verrichten van reparaties aan keukenapparatuur bij consumenten.

Taken
Je verzorgt de technische reparaties aan onze keukenapparatuur en geeft daarnaast uitleg aan consumenten over het gebruik en onderhoud van de apparatuur. Je past de eventuele garantievoorwaarden toe en legt de klantgegevens vast in een volledig geautomatiseerd systeem. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van de onderdelen .

Functie-eisen
Je beschikt minstens over een A2 diploma richting elektrotechniek ,elektro- mechanica  of elektronica en bent in het bezit van een rijbewijs B. Kennis van gas- en koeltechniek is een voordeel. Vanzelfsprekend beschik je over goede communicatieve vaardigheden  zowel in het Frans als in het Nederlands . Je kunt goed samenwerken en je bent goed in staat om problemen te analyseren. Verder ben je klantgericht en representatief. Daarnaast vereist deze veelzijdige functie een hoge mate van flexibiliteit en zelfstandigheid.

Profiel
Wij zoeken een klantvriendelijke technieker die het als een uitdaging ziet om elke klant naar volle tevredenheid te helpen.

Bijzonderheden
Naast een prettige werksfeer bieden wij je een afwisselende functie binnen een jonge en dynamische organisatie, waar veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je krijgt de beschikking over een wagen (ook voor privé gebruik) , gereedschappen, laptop en iPhone zodat je alle middelen tot je beschikking hebt om van ieder klantbezoek een succes te maken. Na jouw indiensttreding ga je een praktijkgericht trainingstraject in waarbij je gefaseerd kennis opdoet van onze apparatuur. 

Heb je interesse in deze functie en voel je je thuis in een werkomgeving waar verantwoordelijkheid, teamwork en ambitie belangrijke uitgangspunten zijn, stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar sdriba@atagbenelux.com. Een impressie van ATAG Belgie en haar producten vind je op www.Atag.be.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.