Service Monteur - Provincie Utrecht (fulltime)

Functieomschrijving
Als Service Monteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig verrichten van reparaties aan onze keukenapparatuur bij consumenten, projecten, zorginstellingen en recreatieparken. 

Taken
Je verzorgt de technische reparaties aan onze keukenapparatuur en geeft daarnaast uitleg aan consumenten over het gebruik en onderhoud van de apparatuur. Je past de eventuele garantievoorwaarden toe en legt de klantgegevens vast in een volledig geautomatiseerd systeem. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beheer van de onderdelen in jouw service bus.

Functie-eisen
Je beschikt over een MBO diploma richting elektrotechniek of elektronica en bent in het bezit van een rijbewijs B. Vanzelfsprekend beschik je over goede communicatieve vaardigheden en contactuele eigenschappen. Je bent goed in staat om problemen te analyseren en verder ben je klantgericht en representatief.

Profiel
Wij zoeken een klantvriendelijke techneut die het als uitdaging ziet om iedere klant naar volle tevredenheid te helpen. Daarnaast vereist deze veelzijdige functie een hoge mate van flexibiliteit en zelfstandigheid van jou. 

Bijzonderheden
Naast een prettige werksfeer bieden wij je een afwisselende functie binnen een jonge en dynamische organisatie, waar veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Je krijgt de beschikking over een bus, gereedschappen, werkkleding, iPad en iPhone zodat je alle middelen tot je beschikking hebt om van ieder klantbezoek een succes te maken. Na jouw indiensttreding ga je een praktijkgericht trainingstraject in waarbij je gefaseerd kennis opdoet van onze apparatuur.  

Heb je interesse in deze functie en voel je je thuis in een werkomgeving waar verantwoordelijkheid, teamwork en ambitie belangrijke uitgangspunten zijn, stuur dan direct jouw motivatiebrief met cv door te klikken op de knop “Solliciteren” boven in beeld.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Erik Kruisselbrink, Manager Service Buitendienst, telefoonnummer 026-8821100.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.