Project Manager (fulltime)

ATAG Benelux is vooraanstaand leverancier van keukenapparatuur en ontwikkelt en produceert hoogwaardige apparatuur vanuit de passie voor koken en kwaliteit: We love to cook! ATAG staat bekend als innovatief. Het continu inspelen op nieuwe ontwikkelingen en het aanbieden van klantgerichte dienstverleningsconcepten zijn de kernelementen in de strategie van onze onderneming.

Naast het ontwikkelen van keukenapparatuur voor onze merken ATAG, Pelgrim en ETNA zijn wij tevens Competence Center binnen de internationale en beursgenoteerde Hisense Group. Vanaf 1 juni 2017 verzorgen wij tevens de distributie van de wasmachines en -drogers van ASKO in de Benelux.

In de rol van Project Manager ben je betrokken bij het ontwikkelen van wereldwijd verkochte keukenapparatuur onder de merken ASKO en Gorenje. In deze innovatieve en internationale functie maak je de ontwikkeling van internationaal geprezen keukenapparatuur mogelijk. Je geeft leiding aan een multidisciplinair projectteam dat high-end keukenapparatuur ontwikkelt van idee tot productie. Gedurende het ontwikkelproject heb je contact met verschillende externe partijen zoals toeleveranciers, producenten en co-makers in zowel binnen- als buitenland.

Taken
Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor het opzetten en het met goed resultaat voltooien van productontwikkelingsprojecten die zowel technisch als strategisch van aard zijn. Hierbij ben je belast met het bewaken van de projectdoestellingen zoals budget, kwaliteit, planning en de daarbij horende verdeling van werkzaamheden.

Je werkt met een multidisciplinair projectteam bestaande uit de disciplines Engineering, Laboratorium, Quality Assurance en Inkoop. Er wordt van je verwacht dat je deze verschillende disciplines, die zowel intern als extern in de projectgroep zijn vertegenwoordigd, functioneel aanstuurt.

Functie-eisen
Je bent in het bezit van een relevant HBO of WO diploma. Je hebt duidelijk affiniteit met techniek en aantoonbare ervaring als Project Manager in een multidisciplinaire omgeving.

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk uitstekend en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Gezien het internationale karakter van de functie is het noodzakelijk om regelmatig (maandelijks) buitenlandse leveranciers, producenten en beurzen te bezoeken. Bereidheid tot reizen is daarom vereist.

Profiel
Je bent resultaatgericht en in staat op een creatieve manier je einddoel te bereiken. Je stimuleert de samenwerking tussen de projectteamleden en kunt enthousiasmeren. Daarnaast ben je analytisch, zelfstandig en doortastend. Je kunt uitstekend netwerken en bent gewend om systematisch te werk te gaan.

Bijzonderheden
Naast een informele werksfeer in een hecht en professioneel team bieden wij je een zeer afwisselende functie binnen een dynamische organisatie waar veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. ATAG biedt haar medewerkers een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse in deze uitdagende functie en voel je je thuis in een werkomgeving waar verantwoordelijkheid, teamwork en goede sfeer belangrijke uitgangspunten zijn? Klik dan op de knop 'Solliciteren' boven in beeld en stuur jouw sollicitatiebrief met CV naar ATAG Benelux.
 
Voor informatie over de functie kan contact worden opgenomen met Gerard Jansen, Manager R&D, via telefoonnummer 06- 21243611.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.