Project Manager Category Management

ATAG Benelux is een vooraanstaande leverancier van keukenapparatuur. Naast het ontwikkelen van keukenapparatuur voor onze Nederlandse merken ATAG, Pelgrim en ETNA zijn wij tevens Competence Center binnen de internationale Gorenje Group en ontwikkelen we ook voor andere merken binnen de Gorenje groep. In deze rol ben je dan ook betrokken bij het ontwikkelen van wereldwijd verkochte keukenapparatuur onder het merk ASKO.

Functieomschrijving
In deze veelzijdige en internationale functie ben je verantwoordelijk voor een deel van de, veelal internationale, product ontwikkelingsprojecten op de afdeling Category Management. Je zorgt er zelfstandig voor dat deze projecten binnen de gestelde kaders worden voltooid. Hiermee bied je een belangrijke ondersteuning aan de afdeling Category Management.

Gedurende je werkzaamheden heb je contact met interne en verschillende externe partijen zoals toeleveranciers, producenten en co-makers in zowel binnen- als buitenland.

Taken
Je ondersteunt de Category Managers door een deel van de productontwikkelings- of inkoopprojecten zelfstandig op je te nemen. Denk hierbij aan projectplanning, projectadministratie, communicatie met de productiefaciliteiten, verzorgen van correcte productdocumentatie, etc.

Daarnaast krijg je in voorkomende gevallen de coördinatie over productgroep-overstijgende activiteiten, waarbij je de rol van projectleider hebt.

Functie-eisen
Je bent in het bezit van een HBO diploma. Je hebt een duidelijke affiniteit met techniek en hoogwaardige consumentenproducten. Je werkt goed georganiseerd en nauwkeurig. Je hebt ervaring met het leiden van (internationale) projecten.

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk uitstekend en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je vindt het leuk om in een internationale omgeving te werken. Je kunt goed omgaan met verschillende culturen en werkwijzen.

Je bent bereid tot reizen je bent in het bezit van rijbewijs B en een auto.

Profiel
Wij zoeken een enthousiaste, gemotiveerde kandidaat met uitstekende contactuele eigenschappen, die projectmatig en administratief sterk is. Je bent pro-actief en neemt zelf het initiatief om de doelen te bereiken. Je bent klantgericht en een echte teamspeler. Je bent gewend om systematisch te werken en je houdt het overzicht over de uit te voeren werkzaamheden. Je bent betrouwbaar, je houdt je aan afspraken en je spreekt anderen erop aan als zij dat niet doen. Je kunt op verschillende niveaus en culturen relaties met mensen opbouwen en onderhouden. Onder een gezonde werkdruk komt het beste in je naar boven.

Informatie en solliciteren
Naast een informele werksfeer in een hecht en professioneel team bieden wij je een zeer afwisselende functie binnen een dynamische organisatie waar veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. ATAG biedt haar medewerkers een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse in deze uitdagende functie en voel je je thuis in een werkomgeving waar verantwoordelijkheid, teamwork en goede sfeer belangrijke uitgangspunten zijn, stuur dan zo spoedig mogelijk je sollicitatiebrief met CV naar ATAG Benelux.

Voor informatie over de functie kan contact worden opgenomen met Gerben Wilens,  Manager Category Management & Purchase OEM, via telefoonnummer 06-21243530.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.