Online Marketeer (fulltime)

Jouw uitdaging

Als Online Marketeer maak je deel uit van het team online marketing. Je bent een sparringpartner voor onze merken en zorgt voor een optimale online zichtbaarheid. Je actualiseert producten en zorgt voor up-to-date content op de websites, creëert landingspagina’s op basis van campagnes en denkt mee over de beste inzet van online voor de merken. Hierbij werk je onder andere met contentsystemen als WordPress en Hybris. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de merken rondom e-mailmarketing en kan je uit de voeten met het maken en versturen van mailings. Kennis van tools zoals Google Analytics en MailChimp is een pré.

Uiteindelijk werk je vooral samen met de merken om het maximale uit de websites en beschikbare content te halen. Creatieve ideeën zijn daarbij altijd welkom.

Het team

Om jouw job tot een succes te maken, staat er een gemotiveerd Team Online voor je klaar. Dit team maakt deel uit van de totale marketingafdeling, waartoe ook specialisten werken op het gebied van customer experience, PR en events. Verder werkt het Team Online nauw samen met de Business Teams, die als merkeigenaar verantwoordelijk zijn voor alle marketingactiviteiten per merk.

Wat wij bieden

• Een baan bij een van de leukste bedrijven in Nederland!

• Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open;

• Alle mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien door middel van training en coaching en ervaren collega’s die hun kennis graag met je delen;

• Een aantrekkelijk salaris;

• Een ruime hoeveelheid verlofdagen.

Wanneer moet je zeker solliciteren?

• Als je beschikt over een MBO diploma bij voorkeur in de richting van online marketing;

• Als je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst en sterk bent in je communicatie;

• Als je kennis hebt van en feeling hebt met CMS systemen;

• Als je een graag samenwerkt maar ook zelfstandig aan de slag kan;

• Als je van aanpakken weet en oog hebt voor detail;

• Als je ervaring hebt met soortgelijke werkzaamheden.

Solliciteren / vragen?

We staan je natuurlijk graag te woord bij eventuele vragen. Je kan hiervoor contact zoeken met Michiel Brunsveld, Online Marketing Manager,
op telefoonnummer 06-21244500.

Ben je enthousiast en past deze functie helemaal bij jou? Dan nodigen we je uit om ons te verrassen met een creatieve motivatie! Klik op de knop 'Solliciteren' boven in beeld en stuur je CV met motivatie naar ATAG Benelux.

Het proces

Als je sollicitatie bij ons binnenkomt, krijg je zo snel mogelijk te horen of wij je uitnodigen voor een gesprek. Een eerste gesprek zien wij als een kennismaking van twee kanten.

Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de functie. Zijn het enthousiasme en de positieve energie na deze gespreksrondes nog steeds aanwezig? Dan ontvang je een aanbod om ons team te komen versterken en hopen we je snel als nieuw collega te verwelkomen!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.