.NET Developer met Projectmanagement skills

 

De Developer functie
 

In deze veelzijdige en internationale functie ben je als developer primair verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderhouden en aanpassen van IT applicaties. Daarnaast houd je je bezig met het implementeren en advies uitbrengen betreffende IT applicaties en daaraan gerelateerde processen en procedures. Tevens ben je aanspreekpunt voor externen die software ontwikkeling voor ons uitvoeren (outsourcing). Hierbij kun je denken aan onder andere begeleiding, kennisoverdracht en (technische) beslissingen nemen. 

Je bent vanaf begin tot einde betrokken bij projecten: meedenken over de gebruikerseisen en processen, het maken van functioneel en technisch ontwerp, het ontwikkelen van de programmatuur, het opzetten en uitvoeren van de systeemtest, ondersteunen van gebruikerstest tot aan het implementeren van de applicatie en de bijbehorende nazorg.  


Je levert tevens support op bestaande IT applicaties. Je bent proactief in het signaleren van corrupte data en/of programmatuur en brengt hier advies over uit. De .NET applicaties worden onderhouden in zowel vb als c#, en betreft onder andere web applicaties, webservices en interfaces. 

Naast je primaire werkzaamheden onderzoek en beoordeel je ook IT-gerelateerde vraagstukken en ben je in staat om kleinere IT gerelateerde projecten te managen als projectleider. Je werkt nauw samen met lokale en internationale IT-collega’s, key-users en proceseigenaren. De .NET developer is werkzaam in de functie IT Consultant op de afdeling ICT (bestaan uit 3 IT consultants, 4 systeembeheerders/helpdeskmedewerkers en een Business Information Manager) en legt verantwoording af aan de Manager ICT. 


Functie-eisen 

Je hebt minimaal 5 jaar .NET ervaring in ASP.NET, webservices, web-API en SQL waarbij ervaring in .NET core, xml, json, Vue.js een pré is.  

Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma en hebt aantoonbare developer ervaring die de hele development life cycle spant.  

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk uitstekend en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je vindt het leuk om in een internationale omgeving te werken.   


Profiel 

Wij zoeken een enthousiaste, gemotiveerde kandidaat met uitstekende contactuele eigenschappen, die projectmatig en analytisch sterk is. Je bent proactief en neemt zelf het initiatief om de doelen te bereiken. Je bent klantgericht en een echte teamspeler. Je toont initiatief, werkt gestructureerd en bent nauwkeurig. 

 
Bijzonderheden 

Naast een prettige werksfeer in een hecht team bieden wij een afwisselende en uitdagende functie binnen een dynamische internationale organisatie, waar veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.  
 
Heb je interesse in deze functie en voel je je thuis in een werkomgeving waar verantwoordelijkheid, teamwork en goede sfeer belangrijke uitgangspunten zijn, stuur dan zo spoedig mogelijk je sollicitatiebrief met CV naar ATAG Benelux, t.a.v. de afdeling HRM. 

 
Heb je vragen over deze functie dan kun je contact opnemen per mail met Rene Stoker, Manager Business Support & IT (rstoker@atagbenelux.com). 

Wil je meer weten over onze organisatie, kijk dan op www.atagbenelux.com en www.werkenbijatagbenelux.com

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.