.NET Developer

ATAG Benelux is een vooraanstaande leverancier van keukenapparatuur en consumentenelektronica. We zijn een Nederlands bedrijf en verkopen keukenapparatuur onder de merken ATAG, Pelgrim en ETNA. In de Benelux verzorgen wij sinds 1 juni 2017 ook de distributie en service van de vaatwassers, wasmachines en -drogers van ASKO. Onze merken hebben in de Benelux een hoge naamsbekendheid. De verkoop van keukenapparatuur verloopt via keuken- en elektrovakzaken, elektroketens en via de keukenindustrie.

ATAG Benelux telt momenteel meer dan 500 medewerkers en is gevestigd in Duiven, vlakbij Arnhem aan de A12. ATAG Benelux heeft ook een vestiging in Denderhoutem (België) waar zo’n 50 medewerkers werkzaam zijn.


De Developer functie

In deze veelzijdige en internationale functie ben je als developer primair verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderhouden en aanpassen van IT applicaties. Daarnaast houd je je bezig met het implementeren en advies uitbrengen betreffende IT applicaties en daaraan gerelateerde processen en procedures. 

Je bent vanaf begin tot einde betrokken bij projecten: meedenken over de gebruikerseisen en processen, het maken van functioneel en technisch ontwerp, het ontwikkelen van de programmatuur, het opzetten en uitvoeren van de systeemtest, ondersteunen van gebruikerstest tot aan het implementeren van de applicatie en de bijbehorende nazorg. 

Je levert tevens support op bestaande IT applicaties. Je bent proactief in het signaleren van corrupte data en/of programmatuur en brengt hier advies over uit. De .NET applicaties worden onderhouden in zowel vb als c#, en betreft onder andere web applicaties, webservices en interfaces.

Je werkt nauw samen met lokale en internationale IT-collega’s, key-users en proceseigenaren. De .NET developer is werkzaam in de functie IT Consultant op de afdeling ICT (bestaan uit 2 IT consultants, 1 IT-architect, 3 Business Projectleiders en 4 systeembeheerders/helpdeskmedewerkers en legt verantwoording af aan de Manager ICT.


Functie-eisen

Je hebt minimaal 2 jaar .NET ervaring in ASP.NET, webservices, web-API, SQL en Vue.js. Ervaring in .NET core, xml, json, Bij voorkeur full-stack developer, dus zowel front-end als back-end, waarbij de focus ligt op back-end. Ervaring met of kennis van Postman, responsive web design, SAP-PI, DevOps pipelines en GIT is een pré. 

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met HBO of WO denkniveau. 

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk uitstekend en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. 


Profiel

Wij zoeken een enthousiaste, gemotiveerde kandidaat met uitstekende contactuele eigenschappen, die projectmatig en analytisch sterk is. Je bent proactief en neemt zelf het initiatief om de doelen te bereiken. Je bent klantgericht en een echte teamspeler. Je toont initiatief, werkt gestructureerd en bent nauwkeurig.


Bijzonderheden

Naast een prettige werksfeer in een hecht team bieden wij een afwisselende en uitdagende functie binnen een dynamische internationale organisatie, waar veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Heb je interesse in deze functie en voel je je thuis in een werkomgeving waar verantwoordelijkheid, teamwork en goede sfeer belangrijke uitgangspunten zijn, stuur dan zo spoedig mogelijk je sollicitatiebrief met CV naar ATAG Benelux, t.a.v. de afdeling HRM.

Heb je vragen over deze functie dan kun je contact opnemen per mail met René Stoker, Manager ICT (rstoker@atagbenelux.com).

Wil je meer weten over onze organisatie, kijk dan op www.atagbenelux.com en www.werkenbijatagbenelux.com.
 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.