Modelmaker (fulltime)

Functieomschrijving
Onze modelwerkplaats is onderdeel van de R&D afdeling in Duiven waar we ons met name richten op de ontwikkeling van innovatieve (gas)kookplaten en kookdampafzuiging. Als modelmaker in onze modelwerkplaats ben je een creatief persoon die verantwoordelijk is voor het maken van o.a. onderdelen, prototypes, mallen, testopstellingen en speciale gereedschappen.

Jouw rol
Je werkt met verschillende materialen zoals metalen, kunststoffen en hout. Voor het uitvoeren van je werkzaamheden overleg je met engineers over de gevraagde modellen en beschikbare tekeningen daarvan. 

Je bent in staat om te werken met een breed scala aan machines en gereedschappen. Je maakt afspraken over de uitvoering van het werk en de oplevertermijn. Met jouw kennis van machines en productiemethodes bepaal je of je zaken zelf kunt maken, of dat we het beter uit kunnen besteden. Af en toe wordt er ook vanuit andere afdelingen (bijvoorbeeld Service Buitendienst en Facilitaire Zaken) een beroep gedaan op je creativiteit voor ondersteuning.

Samen met je collega in de modelwerkplaats zorg je voor een correcte oplevering van de gevraagde modellen. Indien benodigd draag je zorg voor een correcte meetrapportage. Vanzelfsprekend zorg je voor goed onderhoud van gereedschappen en machines en staat veilig werken bij jou hoog in het vaandel. 


Functie-eisen
Je beschikt over een relevante technische MBO-opleiding en je hebt enkele jaren ervaring opgedaan in een soortgelijke functie. Je hebt ervaring met computergestuurd bewerken zoals CNC-frezen, lasersnijden en/of 3D-printen. Ervaring met een kantbank is een pré, evenals ervaring met een tekenprogramma. Je mondelinge en schriftelijke communicatie in het Nederlands is goed, en je Engels is redelijk. 

Profiel
Wij zoeken een enthousiaste, creatieve en gemotiveerde kandidaat die goed in staat is om te overleggen over technische details. Je werkt nauwkeurig en bent erop gebrand het maximale uit de machines en gereedschappen te halen. Je werkt goed samen en je kunt je taken goed plannen en organiseren. 

Over ATAG Benelux en Hisense Europe Group 
Onze R&D afdeling in Duiven is het R&D competence center voor gaskookplaten en kookafzuiging binnen de Hisense Europe Group. We ontwikkelen oplossingen voor de wereldwijde markt. Als onderdeel van R&D Cooking ondersteunen we ook andere competence centers binnen de Hisense Group. De Hisense Europe Group is een toonaangevende leverancier van witgoedapparatuur met de internationale merken Hisense, Gorenje en het premium merk ASKO, evenals onze Nederlandse merken ATAG, Pelgrim en ETNA. 

Heb je interesse in deze functie en voel je je thuis in een werkomgeving waar verantwoordelijkheid, teamwork en een goede sfeer belangrijke uitgangspunten zijn? Stuur dan direct jouw motivatiebrief met cv door te klikken op de knop 'Solliciteren' boven in beeld.  
 
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Martin van Bruggen, Teamleider Laboratorium, telefoonnummer: +316 - 46383649.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.