Medewerker Salescontrolling

Functieomschrijving

De afdeling Salescontrolling is een klein team binnen ATAG Benelux en verleent ondersteuning aan onze afdeling verkoop. In verband met de pensionering van een medewerkster zijn wij op zoek naar een nieuwe collega (24 - 32 uur). Het team bestaat uit 3 medewerkers Salescontrolling en een Sales Controller.

Taken

Je taken en verantwoordelijkheden als medewerker Salescontrolling zijn zeer divers. Je hebt een eigen groep van klanten waar je de Salescontrolling voor verzorgd, inclusief de aansturing en bewaking van de jaarlijkse conditieronde met beoordeling van de conditievoorstellen of deze voldoen aan de Commercial Policy en de vastgestelde autorisaties. Verder ben je verantwoordelijk voor het vastleggen van de verkoop condities in de geautomatiseerde systemen, inclusief de bevestigingen naar de klanten en de financiële afhandeling van de jaarafspraken. 

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde MBO+ opleiding Bedrijfseconomie en hebt een goed analytisch inzicht. Je bent daarnaast administratief uitstekend onderlegd. Ook heb je uitgebreide kennis van Excel, SAP en kennis van Analysis for Office is een pré.

Profiel

We zoeken een enthousiaste, gemotiveerde en accurate kandidaat met enkele jaren ervaring. Ook beschik je over een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal. Je hebt goede kennis van het Microsoft Office pakket en weet processen te begeleiden en de voortgang hiervan te bewaken.

Bijzonderheden

Naast een prettige werksfeer bieden wij je een afwisselende en uitdagende functie binnen een dynamische organisatie, waar veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. ATAG Belelux biedt tevens uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse in deze functie en voel je je thuis in een werkomgeving waar verantwoordelijkheid, teamwork en een goede sfeer belangrijke uitgangspunten zijn? Stuur dan zo spoedig mogelijk jouw sollicitatiebrief met CV in via de knop 'solliciteren'.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Erwin Alofs (Salescontroller) telefoonnummer 026-8821465. 

Het proces

Als je sollicitatie bij ons binnenkomt, krijg je zo snel mogelijk te horen of wij je uitnodigen voor een gesprek. Is het enthousiasme na de gespreksrondes nog steeds aanwezig? Dan hopen we je snel als nieuw collega te verwelkomen!  


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.