Retouren Expert (fulltime)

De uitdaging

Vanwege de uitbreiding en verbetering van ons retourenproces zoeken wij een Retouren Expert.

Jij weet als geen ander onze retourproducten goed te beoordelen, ze de juiste status te geven en daarmee het passende kanaal in te voeren. Uiteraard werk je alles tot in de puntjes bij in onze systemen. Vanwege onze groei wordt ook onze retourenstroom groter, waarmee onze huidige indeling niet meer volstaat. Vanuit onze duurzame maatschappelijke doelstellingen willen we onze retourproducten het meest optimaal benutten, danwel zorgvuldig recyclen. Deze combinatie geeft je de unieke mogelijkheid om samen met je collega’s een nieuwe boost te geven aan dit proces. Het is voor jou vanzelfsprekend dat zulke processen in een ordelijke en schone omgeving worden uitgevoerd. Het is fijn wanneer je al over een heftruckcertificaat beschikt. Mocht dat niet zo zijn, dan gaan we dat voor je verzorgen.

Het team

Je wordt onderdeel van een jong en enthousiast team dat zich elke dag inzet om onze mooie producten bij onze klanten te krijgen. Binnen de afdelingen Magazijn, Service Magazijn en Planning en Distributie werken in totaal ongeveer 50 medewerkers. 

Wat wij bieden

 • Een baan bij een van de leukste bedrijven in Nederland!;
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open;
 • Werken binnen een internationaal bedrijf die onderdeel uitmaakt van het Chinese hightech bedrijf Hisense;
 • Een aantrekkelijk salaris;
 • Een ruime hoeveelheid verlofdagen;
 • De mogelijkheid met korting onze eigen mooie producten aan te schaffen.

Wat heb je nodig

 • Je hebt enige ervaring met softwarepakketten;
 • Je vindt snel je weg in een druk logistiek magazijn;
 • Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal goed;
 • Je bent flexibel, klantgericht, nauwkeurig en een echte doorzetter;
 • Je barst van de positieve energie en staat klaar voor je teamgenoten.

Solliciteren / vragen?

We staan je graag te woord bij eventuele vragen. Je kan hiervoor contact zoeken met Daniël Theunissen, teamleider logistiek op telefoonnummer 026-8821100. Ben je enthousiast? Klik dan op de knop 'Solliciteren' boven in beeld en stuur je sollicitatiebrief met CV naar ATAG Benelux.

Het proces

Als je sollicitatie bij ons binnenkomt, krijg je zo snel mogelijk te horen of wij je uitnodigen voor een gesprek. Een eerste gesprek zien wij als een kennismaking van twee kanten. Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de functie. Zijn het enthousiasme en de positieve energie na deze gespreksrondes nog steeds aanwezig? Dan ontvang je een aanbod om ons team te komen versterken en hopen we je snel als nieuw collega te verwelkomen! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.