Medewerker Project Service Team

32 uur per week
Standplaats Duiven

ATAG Benelux is een vooraanstaande leverancier van keukenapparatuur van de merken ATAG, Pelgrim en ETNA. Vanaf 1 juni 2017 verzorgen wij tevens de distributie en service van de wasmachines en -drogers van ASKO in de Benelux.

Functieomschrijving

In deze veelzijdige functie zorg je voor het klantgericht en klantvriendelijk behandelen van telefonische en elektronische serviceaanvragen van onze zakelijke markt. Onze zakelijke klanten zijn: huurders, S.O.M. (Service Op Maat), corporaties, vastgoedorganisaties, zorginstellingen, vakantieparken en ATAG professioneel.

Ben je voor 32 uur per week beschikbaar en op zoek naar een baan in een dynamische en uitdagende omgeving? Wil je daarnaast werken met de mooie merken ATAG, Pelgrim, ETNA en ASKO, lees dan snel verder.

Wat ga jij doen?

Als Medewerker Project Service Team beantwoord jij alle vragen van zakelijke klanten via telefoon en e-mail over onze producten. Je maakt offertes inzake vervanging van onze producten, onderhoudt contact met onze opdrachtgevers en adviseert klanten over het bestellen van onderdelen. Daarnaast zorg je er voor dat alles nauwkeurig wordt vastgelegd in onze systemen.

Jouw uitdaging is om op een klantvriendelijke wijze, zo nauwkeurig mogelijk de oorzaak van product storingen vast te stellen en de klant advies te geven. Je bent klantgericht en weet onze opdrachtgevers en klanten, ongeacht hun ervaringen of klachten, een positief gevoel te geven over onze organisatie en onze producten.

Wat vragen wij?

•Je beschikt over MBO+ werk –en denkniveau;
•Je bent 32 uur per week beschikbaar en flexibel in werktijden;
•Je hebt uitstekende communicatieve en contactuele vaardigheden;
•Je bent nauwkeurig en denkt altijd in oplossingen;
•Je hebt kennis van Microsoft Office;
•Kennis van SAP en KANA is een pré;
•Ervaring met keuken inbouwapparatuur is een pré.

Je haalt daarnaast energie uit het contact met andere mensen en beschikt over inlevingsvermogen en commerciële vaardigheden. Tevens ben jij enthousiast en beschik je over overtuigingskracht. Je kan goed samenwerken in een team en je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. Beheersing van de Engelse taal is een pré.

Wat bieden wij?

Naast een prettige werksfeer, bieden wij je een afwisselende en uitdagende functie binnen een dynamische en internationale organisatie. 
Heb je interesse in deze functie en voel je je thuis in een werkomgeving waar verantwoordelijkheid en teamwork  belangrijke uitgangspunten zijn, klik dan op de knop 'Solliciteren' boven in beeld en stuur je sollicitatiebrief met CV naar ATAG Benelux.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Ellen Wigman, Teamleider Project Service Team, op telefoonnummer 06-21243509.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.