Medewerker Logistiek

ATAG Benelux is vooraanstaand leverancier van keukenapparatuur van de vijf mooie merken ATAG, Pelgrim, ETNA, Hisense en ASKO. Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige producten vanuit de passie voor koken en kwaliteit: We love to cook! ATAG staat bekend als innovatief, het continu inspelen op nieuwe ontwikkelingen en het aanbieden van klantgerichte dienstverleningsconcepten zijn de kernelementen in de strategie van onze onderneming.

Vijf merken met hun eigen cultuur, verleden en kernwaarden binnen één organisatie. Het succesvol managen van vijf merken vraagt een organisatiecultuur waarin een echte winnaarsmentaliteit heerst!


De uitdaging

Als Medewerker Logistiek ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden in het magazijn, zoals het lossen en laden van goederen. Hierbij zijn netheid, orde en accuratesse van groot belang om onze leverbetrouwbaarheid te kunnen waarborgen. Je dagelijkse taken zijn zeer gevarieerd. Je verwerkt de binnengekomen goederen en controleert deze aan de hand van de vrachtbon op aantallen en schade. Je labelt en scant de artikelen en bepaalt mede aan de hand van inslaglijsten de opslaglocatie. Je zet aan de hand van orderpicklijsten op de vrachtbrief de producten per klantbestelling klaar en verpakt deze orders zodat deze onbeschadigd door de klant ontvangen worden.

Het team

Je maakt met je directe collega’s van het team binnen het magazijn gereed product onderdeel uit van de logistieke afdeling van ongeveer 43 medewerkers. 

Wat wij bieden

 • Een baan bij een van de leukste bedrijven in Nederland!;
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open;
 • Alle mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien door middel van training en coaching en ervaren collega’s die hun kennis graag met je delen;
 • Werken binnen een internationaal bedrijf die onderdeel uitmaakt van het Chinese hightech bedrijf Hisense; 
 • Een aantrekkelijk salaris;
 • Een ruime hoeveelheid verlofdagen;
 • De mogelijkheid met korting onze eigen mooie producten aan te schaffen.


Wat heb je nodig

 • Een afgeronde logistieke opleiding op MBO niveau 2;
 • Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal goed; 
 • Je bent toe aan een nieuwe stap in je carrière en hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een logistieke werkomgeving;
 • Je bent flexibel, klantgericht, nauwkeurig en een echte doorzetter;
 • Je barst van de positieve energie en staat klaar voor je teamgenoten.


Solliciteren / vragen?

We staan je graag te woord bij eventuele vragen. Je kan hiervoor contact zoeken met Peter van der Meer, Teamleider Logistiek, of Manuela Walter, Manager Logistiek, op telefoonnummer 026-8821100. Ben je enthousiast? Klik dan op de knop 'Solliciteren' boven in beeld en stuur je sollicitatiebrief met CV naar ATAG Benelux.

Het proces
Als je sollicitatie bij ons binnenkomt, krijg je zo snel mogelijk te horen of wij je uitnodigen voor een gesprek. Een eerste gesprek zien wij als een kennismaking van twee kanten. Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de functie. Zijn het enthousiasme en de positieve energie na deze gespreksrondes nog steeds aanwezig? Dan ontvang je een aanbod om ons team te komen versterken en hopen we je snel als nieuw collega te verwelkomen! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.