Medewerker Experience Center (32 tot 40 uur)

Wie zijn wij?

ATAG Benelux is een vooraanstaande leverancier van keukenapparatuur. We zijn een Nederlands bedrijf en verkopen keukenapparatuur bekend onder de merken ATAG, Pelgrim en ETNA. Naast deze drie oer-Hollandse merken, voert ATAG Benelux sinds juni 2017 het Zweedse merk ASKO. ASKO ontwikkelt en produceert premium wasmachines en wasdrogers. Alle vier de merken hebben, vooral in de Benelux, een hoge naamsbekendheid. De verkoop van onze apparatuur verloopt uitsluitend via keuken- en elektrovakzaken en via de keukenindustrie.

ATAG Benelux telt momenteel ruim 425 medewerkers en is gevestigd in Duiven, vlakbij Arnhem aan de A12. In ons Experience Center kunnen consumenten 6 dagen per week keukenapparatuur van onze merken ATAG, Pelgrim en ETNA en ons assortiment van het merk ASKO zien en ervaren. Voor ons Experience Center zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken. Ben jij HET aanspreekpunt en visitekaartje van ons bedrijf?

Wat ga je doen?

In deze uitdagende en afwisselende functie ben je het gezicht en aanspreekpunt van ons Experience Center. Je  begeleidt de bezoekers van ons Experience Center, waar we op ruim 1.000 m² vrijwel alle actuele modellen uit onze collecties tonen. Je geeft bezoekers persoonlijk advies over onze keukenapparatuur. Ook beantwoord je zowel telefonisch als per mail product gerelateerde vragen van consumenten.

Je begeleidt een aantal zaterdagen per jaar kookdemonstraties in ons Experience Center, zodat consumenten de werking van onze keukenapparatuur kunnen ervaren, zien en proeven. Naast deze kookdemonstraties op de zaterdagen, worden ook demonstratie-avonden door jou begeleid. Uiteraard zorg je er iedere dag voor dat ons Experience Center er fantastisch uitziet!

Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor bezoekers die langskomen voor een afspraak bij ATAG Benelux. Je begeleidt hen naar de juiste persoon en/of ruimte. Tevens ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het correct afhandelen en doorverbinden van het binnenkomende telefoonverkeer bij ATAG Nederland. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor het boeken van  vergaderruimtes en fungeer je als centraal meldingspunt bij calamiteiten.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste, representatieve en commerciële collega en je begrijpt waarom consumenten naar onze Experience Center komen. Klantvriendelijkheid en gastvrijheid zijn je op het lijf geschreven en je kunt op een persoonlijke manier uitleg aan consumenten geven over onze apparatuur. Een belangrijk punt daarbij is dat je van koken houdt en daar met passie over vertelt.

Jij ziet het als een uitdaging om iedere klantcontact tot een succes te maken. Je bent flexibel ten aanzien van zowel de werktijden als de werkdagen, minimaal 32 uur per week beschikbaar en als omstandigheden het vragen ben je extra inzetbaar.

Om deze veelzijdige functie succesvol te vervullen, verwachten wij kennis van het Microsoft Office pakket en vanzelfsprekend beschik je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en Engels.

Bijzonderheden:

Naast een informele werksfeer in een hecht en professioneel team bieden wij je een zeer afwisselende functie binnen een dynamische organisatie waar veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. ATAG biedt haar medewerkers een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse in deze uitdagende functie en voel je je thuis in een werkomgeving waar klantvriendelijkheid, verantwoordelijkheid, teamwork en goede sfeer belangrijke uitgangspunten zijn, klik dan op de knop 'Solliciteren' boven in beeld en stuur je sollicitatiebrief met CV naar ATAG Benelux.

Voor informatie over de functie kan contact worden opgenomen met Carin Ramerman, Teamleider Experience Center, via telefoonnummer 06-21244351.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.