Medewerker Catering (32 uur)

ATAG Benelux is een vooraanstaand leverancier van keukenapparatuur en ontwikkelt en produceert hoogwaardige apparatuur vanuit de passie voor koken en kwaliteit: We love to cook! ATAG staat bekend als innovatief. Het continu inspelen op nieuwe ontwikkelingen en het aanbieden van klantgerichte dienstverleningsconcepten zijn de kernelementen in de strategie van onze onderneming.

Naast het ontwikkelen van keukenapparatuur voor onze merken ATAG, Pelgrim en ETNA zijn wij tevens Competence Center binnen de internationale en beursgenoteerde Hisense Group. Vanaf 1 juni 2017 verzorgen wij tevens de distributie van de wasmachines en -drogers van ASKO in de Benelux.

De uitdaging

Voor ons bedrijfsrestaurant zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. Ben jij de gastvrije medewerker die ons team komt versterken?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van lunches voor medewerkers, klanten en bezoekers. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het plannen, bereiden, uitserveren en afrekenen van maaltijden en lunches in het bedrijfsrestaurant. Daarnaast verleen je koffieservices bij vergaderingen en onderhoud je de koffiemachines in onze panden. Ook het schoonhouden van het restaurant en de keukenapparatuur is onderdeel van je taak. Het meedraaien in de spoelkeuken wordt door het team onderling ingepland. Tevens verzorg je catering activiteiten rondom vergaderingen, recepties, koopzaterdagen en de huisshow. Hierbij draag je zorg voor een
hygiënische en professionele uitstraling van het bedrijfsrestaurant.


Wat wij bieden

• Een baan bij een van de leukste bedrijven in Nederland!
• Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open!
• Alle mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien door middel van training, coaching én ervaren collega’s die hun kennis graag met je delen.
• Werken binnen een internationaal bedrijf die onderdeel uitmaakt van het Chinese hightech bedrijf Hisense.
• Een aantrekkelijk salaris.
• Een ruime hoeveelheid verlofdagen.
• De mogelijkheid met korting onze eigen mooie producten aan te schaffen.


Wat breng je mee?

• Je hebt ervaring in een soortgelijke functie.
• Je geeft uitvoering aan de HACCP ingestelde normen.
• Je bent een ondernemende teamspeler die uitstekend kan plannen en organiseren.
• Je barst van de positieve energie en staat klaar voor je teamgenoten.
• Je bent representatief en beschikt over goede mondelinge vaardigheden.

Solliciteren / vragen?

We staan je graag te woord bij eventuele vragen. Je kan hiervoor contact zoeken met Marga Geurtsen, Teamleider Facilitaire Zaken, op telefoonnummer 026-8821363. Ben je enthousiast? Klik dan op de knop 'Solliciteren' boven in beeld. We zien naast je CV ook erg graag je motivatiebrief tegemoet waarin je uitlegt waarom jij DE kandidaat bent!

Het proces

Als je sollicitatie bij ons binnenkomt, krijg je zo snel mogelijk te horen of wij je uitnodigen voor een gesprek. Een eerste gesprek zien wij als een kennismaking van twee kanten. Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de functie. Zijn het enthousiasme en de positieve energie na deze gespreksrondes nog steeds aanwezig? Dan ontvang je een aanbod om ons team te komen versterken en hopen we je snel als nieuw collega te verwelkomen!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.