Mechanical Engineer

Functieomschrijving

ATAG Nederland is een vooraanstaande leverancier van keukenapparatuur. Naast keukenapparatuur voor onze merken ATAG, Pelgrim en ETNA ontwikkelen we ook voor andere merken binnen de Hisense Group. Als Mechanical Engineer werk je aan het ontwikkelen van wereldwijd verkochte keukenapparatuur, van idee tot productie. Je werkt in  multidisciplinaire projectteams. Daarnaast werk je samen met fabrikanten en toeleveranciers. Het resultaat van je werk zie je terug bij vrienden en familie in de keuken!

Taken

Je bent binnen het project team verantwoordelijk voor het ontwerpen, construeren, tekenen en specificeren van producten. Je doet onderzoek, maakt concepten, modellen, tekeningen en legt het apparaat nauwgezet vast in de daarvoor bestemde systemen. Je bent verantwoordelijk voor het technisch productontwerp en de begeleiding van het product naar productie. Ook aanpassen- en door ontwikkelen van bestaande apparaten hoort bij het takenpakket.

Functie-eisen

  • In bezit van een diploma HBO / WO Werktuigbouwkunde;
  • Ten minste 3 jaar relevante engineering ervaring;
  • Ervaring met 3D CAD ontwerpen (Siemens NX);
  • Affiniteit met het ontwerpen van consumentenproducten;
  • Goede materiaalkennis van kunststoffen, metalen en bijbehorende productietechnieken;
  • Ervaring met projectmatig werken;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en in geschrift.

Profiel

Wij zoeken een assertieve medewerker die verantwoordelijkheid neemt voor zijn werk. Ervaring met elektrotechniek en / of plaatstaal is een pré. Je bent nauwgezet, doelgericht en gewend om systematisch te werken. Onder gezonde werkdruk komt het beste in je naar boven.

Bijzonderheden

Naast een prettige werksfeer bieden wij je een afwisselende en uitdagende functie binnen een dynamische- en internationale organisatie. Heb je interesse in deze functie en voel je je thuis in een werkomgeving waar verantwoordelijkheid, teamwork en een goede sfeer belangrijke uitgangspunten zijn, stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar ATAG Nederland t.a.v. de afdeling HRM. 

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Xander Gunnewijk (R&D Manager) op telefoonnummer 06-21243563.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.