Marketing stage ETNA

Uitdagende marketing (afstudeer)stage ETNA

Ben je leergierig, ijverig, resultaatgericht en op zoek naar een stage waarin je kan meewerken in een dynamische communicatie omgeving? Business Team ETNA is voor de komende stageperiode op zoek naar een stagiair die alles op het gebied van (marketing)communicatie wil leren en weten om zich klaar te stomen voor zijn of haar carrière in dit dynamische vakgebied! We zoeken een 3e of 4e jaars HBO student communicatie, marketing, sales, commerciële economie of een vergelijkbare richting. Je werkzaamheden zijn breed en divers. Naast de stageopdracht ben je ondersteunend aan de Marketing specialist.


Werkzaamheden

Je mag je tijdens je stage bezighouden met:

  • Ondersteuning bij online marketingactiviteiten en opzetten van campagnes
  • Beantwoorden van vragen over ETNA acties (cashbacks die we doen met grote etailers of andere klanten), begeleiden van winacties
  • Commerciële werkzaamheden intern (vragen vanuit sales collega’s voor support in communicatie in de winkel, informatie delen intern) en extern (vragen vanuit klanten over advertenties, brochures, beeldmateriaal en events)
  • Het effectief inzetten van diverse online media als Facebook, Instagram, nieuwsbrieven
  • Ondersteuning in content creatie (SEO/SEA werkzaamheden, fotografie, animatie en video, persberichten, markt- en imago onderzoek)Wij bieden jou de mogelijkheid om een waardevol onderzoek/stage opdracht uit te voeren als onderdeel van je stage. Wij hebben verschillende vraagstukken klaarliggen (van imago- of marktonderzoek tot e-commerce / sales vraagstukken) waar jij je afstudeeropdracht van kan maken. Gezamenlijk willen we met jou tot een goede onderzoeksvraag/opdracht komen die past bij jou en het bedrijf. Wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling en leeraspecten belangrijk en bieden je dan ook persoonlijke begeleiding. Je ontvangt tevens een stagevergoeding.


Wat verwachten we van jou?

We geven jou een kijkje in de keuken op alle vlakken van sales, (content)marketing en communicatie van ons prachtige bedrijf. Daar stoppen we veel vertrouwen en energie in, dat verwachten we ook terug. We zijn op zoek naar een gemotiveerde student die:

  • Initiatief neemt en een grote mate van zelfstandigheid bezit
  • Proactief is, in staat om kansen te identificeren en om erop in te spelen
  • Beschikt over een commerciële instelling
  • Affiniteit heeft met traditionele en nieuwe media  
  • Beschikbaar is per februari 2021 voor 4 tot 6 maanden, bij voorkeur 5 dagen in de week.


Waar kom je terecht

Je bent onderdeel van het Business Team ETNA. Je wordt niet alleen uitgedaagd om mee te werken, maar ook om actief mee te denken en je mening te geven! Je doet ervaring op binnen verschillende facetten van communicatie en marketing in een operationele en dynamische omgeving. Er is binnen deze stage veel ruimte voor eigen initiatief, opties om je afstudeeropdracht te koppelen en je draait volwaardig mee in het team. Je gaat zowel in teamverband als zelfstandig aan projecten werken.

ATAG Benelux

ATAG Benelux is een vooraanstaande leverancier van keukenapparatuur. We zijn een Nederlands bedrijf en verkopen keukenapparatuur onder de merken ATAG, Pelgrim en ETNA.

In de Benelux verzorgen wij sinds 1 juni 2017 ook de distributie en service van de vaatwassers, wasmachines en -drogers van ASKO. Al deze merken hebben in de Benelux een hoge naamsbekendheid. De verkoop van keukenapparatuur verloopt via keuken- en elektrovakzaken en via de keukenindustrie.

ATAG Benelux telt momenteel meer dan 450 medewerkers en is gevestigd in Duiven, vlakbij Arnhem aan de A12.  ATAG Benelux heeft ook een vestiging in Denderhoutem (België) waar zo’n 45 medewerkers werkzaam zijn.


Enthousiast geworden?

Wil jij deze kans niet laten liggen? Stuur dan direct jouw motivatiebrief met cv door te klikken op de knop 'Solliciteren' boven in beeld. Voor vragen over deze stage kan je telefonisch contact opnemen met Inge Jentink, Marketing Specialist Benelux, op telefoonnummer 0621243558 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.