Marketing Specialist ETNA

Gaat jouw hart sneller kloppen wanneer je denkt aan het verder uitbouwen van een winnend merk in de consumentenmarkt, het samenwerken met innovatieve partijen en resultaatgerichte marketing campagnes? 

Als Marketing Specialist ETNA ben je verantwoordelijk voor het vertalen en uitvoeren van de strategische en commerciële doelstellingen uit het jaarlijkse business plan in een marketingroadmap. In die uitvoering werk je samen met externe en interne partijen aan het verder uitbouwen van het merk ETNA in al haar owned, earned en paid media kanalen en content (creatie). 


Hoe zien je dagen eruit? 

 • Je werkt nauw samen met de afdeling marketing en externe bureau’s. Projecten en taken die je gezamenlijk oppakt zijn content creatie (fotografie, CGI en video), website strategie en inhoud, social media, merkcampagnes, PR, vertaling van de huisstijl van het merk in de diverse communicatiemiddelen (brochures, banners, POS materialen). 
 • Je staat ook met beide benen in de business: je werkt nauw samen met onze sales teams én onze key-accounts als Coolblue, Bol, Expert en Mediamarkt. Samen met hen zet je geregeld marketingcampagnes op, introduceer je producten en bewaak je dat de producten en het merk goed vindbaar zijn. 
 • Je introduceert in samenwerking met Product Management onze nieuwe producten op een eigenzinnige manier. 
 • Als opdrachtgever bewaak je continu de voortgang en deadlines van de projecten en het marketingbudget. 

 

Hoe pak je dit aan? 

 • Je kent als geen ander het aanbod van je merk ETNA, het concurrentieveld en de klanten en weet dat te vertalen naar een onderscheidende marketing roadmap. 
 • Je maakt campagne plannen die verwachtingen overtreffen met meetbare doelstellingen.  
 • Je hebt veel contact met onze sales collega’s en key-accounts om marketingbudgetten zo effectief mogelijk in te zetten. 
 • Je enthousiasme en kennisniveau steekt anderen aan om tot maximale resultaten te komen. 
   

Wat heb je nodig? 

 • Een dosis enthousiasme, flexibiliteit, een ondernemende houding en een echte winnaarsmentaliteit. 
 • HBO of WO werk- en denkniveau.  
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift. Frans een pre. 
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring met consumentenproducten.  
   

Wat krijg je terug? 

 • Werken voor een snel groeiend A-merk in de consumentenproducten (keukenapparatuur). 
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 
 • 40-urige werkweek, met thuiswerkmogelijkheden. 
 • Een zelfstandige, verantwoordelijke functie met uitdaging in een klein, dynamisch, ambitieus team. 
 • Mogelijkheden om je capaciteiten te benutten, te leren- en samen te werken met vernieuwende spelers en door te groeien. 

 

Bedrijfsprofiel 

ATAG Benelux is een hoogstaande producent en leverancier van keukenapparatuur met de sterke en kwalitatieve merken ATAG, Pelgrim, ETNA, Hisense en ASKO. Vanuit het hoofdkantoor in Nederland speelt de organisatie snel in op behoeften in de Benelux markt en blijven we innoveren. Ons dienstverleningsconcept en optimale service naar de klanten zijn een belangrijke pijler in de sector. 
Hisense International is het moederbedrijf van ATAG Benelux. ATAG Benelux is met haar 400 medewerkers in Nederland en 40 medewerkers in België een dynamische organisatie met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

ETNA is het oudste A-merk van ons bedrijf: het bestaat dit jaar 165 jaar. De sterke groei van het merk wordt multi-channel gerealiseerd waarbij we een sterke positie hebben in zowel de vervangings-, new kitchen- als projecten markt. We geloven in de kracht van de juiste content bieden, partnerships met grote key-accounts zoals Coolblue, Bol, Mediamarkt en Expert en resultaat gerichte marketingcampagnes. 


Enthousiast geworden?  

Wil jij deze kans niet laten liggen? Stuur dan direct jouw motivatiebrief met cv door te klikken op de knop 'Solliciteren' boven in beeld.  

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kan je telefonisch contact opnemen met Inge Jentink, Marketing Specialist ETNA, op telefoonnummer 06-21243558.  

Zie voor meer informatie onder andere de websites www.atagbenelux.com en www.etna.nl
 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature info