Marketing Specialist ATAG

Gaat jouw hart sneller kloppen van marketing en communicatie voor een oer-Hollands Premium Top merk dat al ruim 70 jaar bestaat, maar nog steeds volledig fris, uiterst dynamisch en groei georiënteerd is?  

ATAG geeft jou de mogelijkheid om jouw eigen inbreng en passie toe te voegen aan het uitbouwen van hét Premium kookmerk in de Benelux. Samen met het ATAG Businessteam sta jij aan het roer om de bekendheid van de producten en het merk te maximaliseren en ATAG die premium content te geven die daarbij nodig is.  


Functieomschrijving 

Je bent onderdeel van het ATAG Businessteam en verantwoordelijk voor het mede ontwikkelen, coördineren en implementeren van de online en offline marketingstrategie. Samen met de Communicatie/Trade Specialist werk je aan de positionering van het merk ATAG om de customer journey continu te bewaken en te verbeteren. Dit doe je middels communicatie uitingen naar zowel de dealer als de consument. Centraal staat hierbij het realiseren van de doelstellingen uit het meerjaren businessplan welke je samen met de Business Manager en de Product Managers vormgeeft.  

Je bent een specialist in het opzetten en beheren van (innovatieve) communicatiemiddelen en je werkt nauw samen met externe partners (o.a. marketingbureau’s, foto/film productiebedrijven, topkok’s, etc). Je weet landelijke campagnes en acties op te zetten en te coördineren, introducties van nieuwe producten te realiseren en de naamsbekendheid van het merk ATAG te vergroten. 


Profiel 

Wij zoeken een zelfstandige en ambitieuze kandidaat met goede contactuele eigenschappen en communicatieve vaardigheden. Een ondernemende teamspeler bij wie het beste naar boven komt onder een gezonde werkdruk, graag coördineert, commercieel ingesteld is en weet wat Premium betekent.  

Je snapt de unieke positionering van ATAG als bijzonder ‘kookmerk’ en hoe je dat moet vertalen naar het ontwikkelen van een innovatieve en onderscheidende marktstrategie. 


Functie-eisen  

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding richting Commerciële Economie of Marketing Management; 
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als Marketing/Communicatie Specialist of soortgelijke functie voor een consumentenmerk; 
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (frans is een pré); 
  • Uitstekende communicatieve en presentatievaardigheden;  
  • Een duidelijke en aantoonbare affiniteit met Premium producten is een vereiste; 
  • Affiniteit met koken;  


ATAG Benelux gaat verder in kwaliteit, kooktechnieken en design 

ATAG Benelux is vooraanstaand leverancier van keukenapparatuur en ontwikkelt en produceert hoogwaardige producten vanuit de passie voor koken en kwaliteit: We love to cook! ATAG staat bekend als innovatief. Het continu inspelen op nieuwe ontwikkelingen en het aanbieden van klantgerichte dienstverleningsconcepten zijn de kernelementen in de strategie van onze onderneming.  

We hebben Competence Centers in Duiven, maar ook in Slovenië en Zweden. Innovatie en design staan hoog in ons vaandel, getuige daarvan o.a. de vele design awards de laatste jaren: 19 Red-Dot awards sinds 2010!   

Als onderdeel van de Hisense Groep is ATAG zowel een nationale als internationale organisatie die meespeelt op de wereldwijde markt van keukenapparatuur.   

Naast het ontwikkelen van keukenapparatuur voor onze merken ATAG, Pelgrim en ETNA verzorgen wij vanaf 1 juni 2017 tevens de distributie van de wasmachines en -drogers van ASKO in de Benelux. 


Bijzonderheden  

Naast een prettige werksfeer in een hecht team bieden wij een afwisselende en uitdagende functie binnen een dynamische organisatie met veel aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
Heb je interesse in deze functie en voel je je thuis in een werkomgeving waar verantwoordelijkheid, teamwork en een goede sfeer belangrijke uitgangspunten zijn, stuur dan direct jouw motivatiebrief met cv door te klikken op de knop 'Solliciteren' boven in beeld.  
 
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met René van der Meer, Business Manager ATAG Benelux via telefoonnummer 06-28376808. 

Een impressie van ATAG Benelux en haar producten vind je onder andere op www.atag.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.