Manager Finance & HR

Als Manager Finance & HR, ben je zowel strategisch als operationeel verantwoordelijk voor zowel de financiële operatie als de HR processen binnen ATAG België. Je kunt hierbij rekenen op functionele steun vanuit de Nederlandse Benelux organisatie en wordt geassisteerd door een Medewerker Boekhouding aan wie je in deze functie leiding geeft. 

Je maakt onderdeel uit van het Management Team en rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director ATAG België.


Wat je doet

Je rapporteert financiële gegevens aan de Benelux organisatie en zorgt dat alle financiële gegevens correct worden geboekt in SAP. Je informeert de Directie aangaande de financiële resultaten van de organisatie en doet voorstellen tot het verbeteren van deze KPI’s. Je neemt het voortouw in de budgettering en het forecasten van financiële resultaten. Je maakt de nodige boekhoudkundige reserveringen en waakt over de correctheid van alle interne en externe rapporteringen. Vanzelfsprekend horen daar de maand- en jaarafsluitingen bij die aan strikte deadlines onderworpen zijn.

Het HR-beleid wordt door jou onderhouden. Hierbij ben je betrokken bij de werving en selectie van nieuwe collega’s, begeleidt de gesprekscyclus en bent het aanspreekpunt voor zowel medewerkers als leidinggevenden aangaande HR vraagstukken. Je bent samen met de collega’s in Nederland verantwoordelijk voor salarisberekening en je waakt over een correcte verloning van alle medewerkers.


Wat je daar voor nodig hebt

We zoeken een kandidaat op Masterniveau, hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en bent klaar voor een volgende stap in jouw loopbaan. Je hebt ervaring met het werken binnen een internationale werkomgeving en spreekt de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Je hebt ervaring met ERP systemen (voorkeur voor SAP). 

Je bent communicatief sterk en in een hectische omgeving komt het beste in jou naar boven. Je hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen en kunt nauwgezet werken. Daarbij vind je het prettig om verantwoordelijkheid te nemen en zelfstandig keuzes te maken. Je hebt een hands-on mentaliteit en straalt passie uit in alles wat je onderneemt.


Wat je daar voor terugkrijgt

Wij bieden jou een zelfstandige en afwisselende functie binnen een dynamische organisatie met een collegiale en leuke werksfeer, waar veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. 
•    Je ontvangt een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
•    Mogelijkheden tot flexibel werken; 
•    Een firmawagen, laptop en iPhone die je ook privé kan gebruiken;

 

Meer informatie 

Heb je interesse in deze functie en voel je je thuis in een werkomgeving waar verantwoordelijkheid, teamwork en een goede sfeer belangrijke uitgangspunten zijn? Stuur dan zo spoedig mogelijk jouw sollicitatiebrief met CV t.a.v. afdeling HRM.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Filip Van Dyck, Managing Director, op telefoonnummer +32 476953270.
  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature info