Manager Consumenten Contact

In deze functie ben je eindverantwoordelijk voor een correcte en klantvriendelijke afhandeling van alle contacten met consumenten. Deze contacten komen binnen via telefoon, mail, chat en post. Deze contacten gaan over service, garantie of vervangende keukenapparatuur.

Je geeft sturing aan drie teamleiders binnen het Contact Center en indirect aan het team van ongeveer 60 medewerkers van het Consumer Contact Center. Daarnaast geeft je leiding aan de Trafficer en de Kwaliteitscoach.

Je bent dagelijks bezig met het coachen van jouw teamleiders om een optimale service te verlenen richting onze gewaardeerde klanten. Naast dat je dagelijks een top serviceverlening mogelijk maakt, zoek je continu naar innovatie in werkwijzen en processen om het service proces te optimaliseren.

In deze functie krijg je de ruimte om de afdeling optimaal in te richten. Je stimuleert de eigen verantwoordelijkheid, ondernemerschap en samenwerking onder medewerkers en zoekt samen met collega’s naar optimalisatie van de klantervaring. 

Je bent budgetverantwoordelijk en zorgt ervoor dat diverse doelstellingen gedefinieerd en behaald worden. Termen als NPS, Service Levels, Artificial Intelligence en Chatbots zijn bekend en je hebt aantoonbare ervaring in het succesvol nastreven van verschillende KPI’s.  

Je maakt onderdeel uit van het Operationeel Management Team en rapporteert aan de COO.

 

Functie-eisen

Je beschikt over een aantoonbaar HBO/WO denk- en werkniveau. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke leidinggevende functie. Je hebt kennis van trends en innovaties binnen de Contact Center branche, hebt ervaring met het coachen van teamleiders en bent prima in staat om de verschillende processen en werkwijzen te analyseren.

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, bent analytisch sterk, kunt de rol van project manager op je nemen en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

 

Profiel

Je bent een manager die in staat is afstand te nemen van de operatie en je te richten op het behalen van de lange termijn doelstellingen. Je bent in staat complexe processen te doorgronden en weet op basis van jouw analyses de juiste innovaties door te voeren.  

Je bent bekend met diverse automatiserings- en telefoniesystemen en je hebt ervaring met nieuwe media en verschillende manieren om klantcontact te hebben. Je bent te typeren als positief, gedreven, denkt in kansen, zoekt de samenwerking op en kunt goed acteren binnen een hectische werkomgeving.

 

Bijzonderheden

Naast een prettige werksfeer in een hecht team bieden wij een afwisselende en uitdagende functie binnen een dynamische internationale organisatie, waar veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse in deze functie en voel je je thuis in een werkomgeving waar verantwoordelijkheid, teamwork en ambitie belangrijke uitgangspunten zijn, stuur dan direct jouw motivatiebrief met cv door te klikken op de knop “Solliciteren” boven in beeld.

Een impressie van ATAG Benelux en haar producten vind je op www.atagbenelux.com.

Heb je vragen over deze functie dan kun je contact opnemen met Nando Nengerman, Manager HRM via telefoonnummer (06-21243420).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.