Kwaliteitscoach Contact Center

ATAG Benelux is vooraanstaand leverancier van keukenapparatuur en ontwikkelt en produceert hoogwaardige apparatuur vanuit de passie voor koken en kwaliteit: We love to cook! ATAG staat bekend als innovatief. Het continu inspelen op nieuwe ontwikkelingen en het aanbieden van klantgerichte dienstverleningsconcepten zijn de kernelementen in de strategie van onze onderneming.

Je werkt binnen een team samen met 5 andere teamleiders waar zowel consumenten als zakelijke klantcontacten afgehandeld worden. Hierbij is een belangrijk doel om klanttevredenheid naar een hoger doel te brengen. Je haalt energie uit het coachen van medewerkers en hebt een instelling om continu te verbeteren, dit draag je ook uit naar het team. 

Wat ga je doen?

Als coach ben jij verantwoordelijk voor de begeleiding van de Contact Center medewerkers. Hierin weet jij je collega's op een goede en leuke manier te coachen en begeleiden bij het verbeteren van de gespreks- en systeemvaardigheden. Voor het coachen van je collega's ben jij niet bang om gericht feedback te geven en te ontvangen. Je hebt oog voor verbeterpunten en je kunt hier actiepunten aan koppelen om de gestelde KPI's te behalen. Daarnaast weet je de kwaliteit binnen het team te waarborgen.

Je gaat 32-40 uur per week aan de slag en zal 25% van de tijd ingeroosterd worden 'in de lijn'. Hierbij bel je dus actief mee op de vloer, zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen. Tijdens het meewerken is het belangrijk dat je klant- en servicegericht ben. Het is belangrijk dat je vaardigheden die de Contact Center medewerkers beheersen zelf ook beheerst, zodat je de medewerkers zo goed mogelijk kan coachen en begeleiden. De overige 75% van de tijd zal je je  bezig houden met de coaching van medewerkers.

Samenvattend zijn jouw taken in deze functie:

•    Verrichten van kwaliteitsmetingen op kanalen telefonie, mail en chat;
•    Het uitvoeren van coaching sessies gericht aan Contact Center medewerkers;
•    Begeleiden van (nieuwe) medewerker in de functie;
•    Signaleren van verbeter- en ontwikkelpunten op individueel- en afdelingsniveau;
•    Opstellen ontwikkelplan op individueel- en teamniveau;
•    Service verlenen aan de klanten van ATAG Benelux via kanalen telefonie, mail en chat.


Dit ben jij

Je hebt een sterk analytisch vermogen en bent in staat om verbanden te leggen. Met jouw enthousiasme, overtuigingskracht en empathisch vermogen weet je jouw collega’s op de juiste manier te benaderen en te bewegen. Hiernaast ben je initiatiefrijk en servicegericht en staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel. Verder heb je:

•    een afgeronde opleiding op MBO+/HBO niveau; 
•    ervaring in een Service Center omgeving;
•    Technische affiniteit is een pré;
•    uitstekende communicatieve vaardigheden;
•    ervaring met of interesse in het coachen van mensen.


Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? En denk jij de coach te zijn die ATAG zoekt? Solliciteer dan direct.

Bijzonderheden

Naast een prettige werksfeer bieden wij je een afwisselende en uitdagende functie binnen een dynamische organisatie, waar veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. ATAG Benelux biedt tevens uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse in deze functie en voel je je thuis in een werkomgeving waar verantwoordelijkheid, teamwork en een goede sfeer belangrijke uitgangspunten zijn? Stuur dan zo spoedig mogelijk jouw sollicitatiebrief met CV in via de knop 'solliciteren'. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Nick Hendriks – Manager Contact Center (nhendriks@atagbenelux.com) of Sabina Baede – Manager Klantcontact Team B2B (sbaede@atagbenelux.com).

Het proces

Als je sollicitatie bij ons binnenkomt, krijg je zo snel mogelijk te horen of wij je uitnodigen voor een gesprek. Is het enthousiasme na de gespreksrondes nog steeds aanwezig? Dan hopen we je snel als nieuw collega te verwelkomen!  

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.