Key Account Manager Projecten (fulltime, regio Randstad)

Barst jij van positieve energie en heb je een echte winnaarsmentaliteit? Wil jij graag meebouwen aan het succes van ATAG Benelux? 


ATAG Benelux is vooraanstaand leverancier van keukenapparatuur van de drie mooie merken ATAG, Pelgrim en Etna. Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige producten vanuit de passie voor koken en kwaliteit: We love to cook! ATAG Benelux staat bekend als innovatief, het continu inspelen op nieuwe ontwikkelingen en het aanbieden van klantgerichte dienstverleningsconcepten zijn de kernelementen in de strategie van onze onderneming. Drie merken met hun eigen cultuur, verleden en kernwaarden binnen één organisatie. Het succesvol managen van vier merken vraagt een organisatiecultuur waarin een echte winnaarsmentaliteit heerst!

De uitdaging

Als de termen “services, concepten, nieuwe business modellen, TCO, verduurzamen”, in combinatie met de beleggersmarkt, je aanspreken dan ben je onze kandidaat! Als Key Account Manager Projecten ben jij onze netwerker! Je bent de spin in het web in de beleggers-/vastgoedmarkt waarbinnen je de kansen en mogelijkheden ziet om onze inbouw/vrijstaande keukenapparatuur van de merken ATAG, Pelgrim en ETNA alsmede onze diensten & concepten op de juiste manier te promoten. Door je netwerk en kennis van deze markt voel je precies aan wat de marktbehoefte en uitdagingen zijn. Je weet deze te vertalen naar kansen voor ATAG Benelux om zodoende de marktpositie van ATAG Benelux te verstevigen en verder uit te bouwen in de beleggers/vastgoedmarkt. Je bouwt aan langdurige partnerships met diverse stakeholders in de markt.  

Het team

Jij komt te werken in een team van 5 specialisten, ieder verantwoordelijk voor deelsegmenten binnen de Projectenmarkt. Je rapporteert rechtstreeks aan de Chief Sales Officer Benelux.

Wat wij bieden

 • Een baan bij één van de leukste bedrijven!
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open.
 • Werken binnen een internationaal bedrijf die onderdeel uitmaakt van het Chinese Hightech bedrijf Hisense 
 • Naast een goed salaris bieden wij een bonus- en winstdelingsregeling en een zeer aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket


Wanneer moet je zeker solliciteren?

 • wanneer je een afgeronde opleiding hebt op HBO+ niveau 
 • wanneer je een goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal hebt
 • Als je kennis hebt van de beleggers/vastgoedmarkt 
 • Als je denkt in concepten en totaaloplossingen met een duidelijk doel voor ogen
 • Wanneer jij de netwerker bent die begrijpt en respecteert
 • wanneer commercie in je DNA zit
 • Als je een echte winnaarsmentaliteit hebt: jij wil de beste zijn! 
 • wanneer je analytisch, ambitieus en leergierig én creatief bent
 • Als je inzicht hebt in commercieel calculeren en financiële kengetallen
 • Als je een gezonde dosis humor hebt

Solliciteren / vragen?

We staan je natuurlijk graag te woord bij eventuele vragen. Je kan hiervoor contact zoeken met Robert Kapteijn, Chief Sales Officer Benelux, op telefoonnummer 06-21243436. Ben je enthousiast? Klik dan op de knop 'Solliciteren' boven in beeld en stuur jouw uitgebreide motivatie en CV naar ATAG Benelux.

Het proces

Als je sollicitatie bij ons binnenkomt, krijg je zo snel mogelijk te horen of wij je uitnodigen voor een gesprek. Een eerste gesprek zien wij als een kennismaking van twee kanten. Tijdens het tweede gesprek gaan we dieper in op de functie. Zijn het enthousiasme en de positieve energie na deze gespreksrondes nog steeds aanwezig? Dan ontvang je een aanbod om ons team te komen versterken en hopen we je snel als nieuw collega te verwelkomen!  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.