HBO - WO stage Online Marketing / Data analyse

Uitdagende (afstudeer)stage op het snijvlak van online marketing en data-analyse

Ben jij een liefhebber van data? Word je enthousiast van zaken als KPI’s en Google Analytics? Maak je bij voorkeur keuzes onderbouwd door duidelijke analyses? Het team Online Marketing van ATAG Benelux is op zoek naar een stagiair die zijn/haar tanden graag wil zetten in uiteenlopende vraagstukken op het snijvlak van data en online marketing. We zoeken een HBO of WO student marketing, communicatie, commerciële economie of een vergelijkbare richting. Een (gedeeltelijk) afstudeeronderzoek behoort ook tot de mogelijkheden.

Werkzaamheden
Naast een eventueel afstudeeronderzoek zijn je werkzaamheden vooral gericht op het verbeteren van de verschillende merkenwebsites. Door middel van data ga je op zoek naar verbeterpunten, analyseer je de verschillende customer journeys en conversiepunten op de website en samen met de teamleden van het online marketingteam werk je aan projecten die de online activiteiten van al onze merken steeds een stap verder brengen. 
De focus ligt vooral op datavraagstukken met betrekking tot onze websites en andere online activiteiten. Als er ruimte is binnen je stage bestaat er ook nog de kans om mee te kijken met de overige disciplines binnen het online marketing team. Denk daarbij aan onder andere marketing automation, e-mailmarketing, online advertising, SEO, e-commerce en CMS-beheer.

Wat verwachten we van jou?
In een tijd waarin we voornamelijk vanuit huis werken, zoeken we naar een enthousiaste en gemotiveerde student die goed zelfstandig kan werken. Enkele eigenschappen die we zeker kunnen waarderen:
-    Analytische instelling: deze stage is echt gericht op data en analyses.
-    Initiatief: denken in kansen en proactief het team betrekken bij jouw goede ideeën
-    Secuur: werken met data en drukbezochte websites vraagt om nauwkeurigheid
-    Communicatief vaardig: we spreken elkaar vooral via Teams, uiteraard met genoeg ruimte voor humor en gezelligheid

Waar kom je terecht?
Je wordt onderdeel van het team Online Marketing. Als team van specialisten binnen de totale marketing afdeling zijn wij sparring partners voor onze vijf merken : ATAG, Pelgrim, ETNA, Hisense en ASKO. Mooie merken, premium merken, nieuwe merken. Het is een dynamische omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief. Je zult zowel zelfstandig als in team-/projectverband mee kunnen draaien.

Wil jij deze kans niet laten liggen?
Stuur dan direct jouw motivatiebrief met cv in via bovenstaande knop 'solliciteren'. Voor vragen over deze stage kan telefonisch contact opgenomen worden met Michiel Brunsveld, Online Marketing Manager, op tel. nummer 06 - 21244500 of per mail via mbrunsveld@atagbenelux.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.