HBO-stage Events & Partnerships

Wil jij een steentje bijdragen aan de organisatie als hoofdsponsor van het aankomende Europees Kampioenschap voetbal (EURO 2020)?

Vind jij het een mooie uitdaging mee te werken aan het verbeteren van beurzen, evenementen, partnerships en de corporate communicatie van ATAG Benelux? Dan ben jij de stagiair(e) die wij zoeken!


Voor onze Marketing afdeling zijn we voor de aankomende stageperiode (februari 2020) op zoek naar een stagiair(e). 


Functieomschrijving

Je krijgt bij ATAG Benelux de kans om jouw creativiteit en hands-on mentaliteit te combineren met passie voor de evenementenwereld. 

Wil jij jezelf verder ontwikkelen op het gebied van beursdeelnames en evenementen? Zorg jij ervoor dat onze Sales-collega’s kunnen excelleren door de verschillende beurzen en evenementen van A-tot-Z te coördineren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Taken

ATAG Benelux vertegenwoordigt vijf merken: ATAG, Pelgrim, ETNA, Hisense en ASKO. Hisense is onder andere hoofdsponsor van EURO 2020 en daar ga je binnenkort veel van horen!

De Marketing afdeling verzorgt alle marketinguitingen voor deze merken. Het regelen, organiseren en de planning, de voortgang van beurzen en evenementen in de gaten houden is key. Dat vraagt om doorzettingsvermogen en een proactieve houding.

Functie-eisen

  • je hebt affiniteit met beurzen en evenementen;
  • je bent graag een spin in het web; 
  • je bent creatief en flexibel;
  • je bent servicegericht, enthousiast en communicatief;
  • je bent vanaf februari 2020 beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden;
  • je hebt de bereidheid om af en toe in de weekenden te werken;
  • je bent 4 tot 5 dagen in de week beschikbaar.

Profiel

  • Het betreft een meeloopstage;
  • Tijdens je stage word je begeleid door een vaste stagebegeleider;
  • Je ontvangt een stagevergoeding.

Volg je bijvoorbeeld de HBO-opleiding in de richting van Commerciële Economie, Communicatie of IBL? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Wij bieden je een leuke en leerzame stageplek waarin je veel ervaring op kunt doen bij een grote organisatie. Wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling en leeraspecten belangrijk en zullen je hier tijdens jouw stageperiode ondersteuning in bieden. 

Bijzonderheden

Wil je deze kans niet laten liggen? Stuur dan jouw motivatiebrief met CV door te klikken op de knop ‘solliciteren’ boven in beeld. Voor vragen over de stage kan je telefonisch contact opnemen met Dennis de Ridder, Event & Partnership Coördinator, op telefoonnummer: 026 – 882 1100.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.