HBO-stage Communicatie

Automatiseer de meest gestelde vragen van klantservicegesprekken met Freddy de Bot op de digitale snelweg van ATAG Benelux.

Binnen ATAG Benelux houden zowel de Manager Kennismanagement als de Content Specialist zich dagelijks bezig met het optimaliseren van content, zodat klanten via online self-service het antwoord op hun vraag kunnen vinden. ATAG Benelux maakt hiervoor gebruik van de kennisbank van Freshdesk. 

Er wordt gebruik gemaakt van zowel help widgets (met standaard tekstblokken die doorlinken naar artikelen) als van een chatbot (Freddy), die op basis van zoekwoorden relevante content aanbiedt. Deze content moet verrijkt worden, zodat Freddy in staat is om via bepaalde processtructuren antwoord op de klantvraag te geven. Daarnaast moet de nieuwe website van ASKO met FAQ’s worden gevuld.

Wat moet er precies gebeuren? 
•    Ontwikkel diverse workflows van klantservicegesprekken, zodat deze gesprekken geautomatiseerd kunnen verlopen; 
•    Implementeer deze workflows en train Freddy door de gesprekken te analyseren en indien noodzakelijk de workflows aan te passen; 
•    Schrijf FAQ’s voor de ASKO website en publiceer deze.

Resultaat: via online self-service kunnen klanten naar tevredenheid het juiste antwoord op hun vraag krijgen. 

Vaardigheden: 
•    Analytisch denkvermogen;
•    Secuur: werken met verschillende databronnen en het implementeren van workflows vraagt om nauwkeurigheid;
•    Beheerst uitstekend de Nederlandse taal;
•    Kan krachtig, kort en bondig tekstschrijven (klantgericht).


Aantal uren: 32 - 40 per week.

Waar kom je terecht?
Je wordt onderdeel van het team Kennismanagement. Het is een dynamische omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief. Je zult zowel zelfstandig als in team-/projectverband mee kunnen draaien.

Ben je enthousiast geworden, stuur dan direct jouw motivatiebrief met cv in via bovenstaande knop 'solliciteren'. Voor vragen over deze stage kan telefonisch contact opgenomen worden met Kim Hiddink, Content Specialist, op mobielnummer 06–17060771 of per mail via khiddink@atagbenelux.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature info