Finance & HR Officer

Als Finance & HR Officer, ben je operationeel verantwoordelijk voor zowel de financiële operatie als de HR processen binnen ATAG België. Je kunt hierbij rekenen op functionele steun vanuit de Nederlandse Benelux organisatie en wordt geassisteerd door een Medewerker Boekhouding aan wie je in deze functie leiding geeft. 

Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director ATAG België.


Wat je doet

Je bent verantwoordelijk voor een betrouwbare financiële administratie en rapporteert financiële gegevens aan zowel interne als externe belanghebbenden.  Je neemt het voortouw in de budgettering en het forecasten van financiële resultaten volgens de strategische instructies van het Benelux Management Team. Vanzelfsprekend horen daar de maand- en jaarafsluitingen bij die aan strikte deadlines onderworpen zijn. Verder ben je het aanspreekpunt v.w.b. audit en fiscaliteit en zorg je mee voor de ‘sales controlling’ gerelateerde activiteiten met steun vanuit het centrale team in Nederland. Daarnaast kom je proactief met voorstellen ter verbetering.

Het HR-beleid wordt door jou onderhouden. Hierbij ben je betrokken bij de werving en selectie van nieuwe collega’s, begeleidt de gesprekscyclus en bent het aanspreekpunt voor zowel medewerkers als leidinggevenden aangaande HR vraagstukken. Je bent samen met de collega’s in Nederland verantwoordelijk voor salarisberekening en je waakt over een correcte verloning van alle medewerkers.


Wat je daar voor nodig hebt

We zoeken een kandidaat op met een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op Bachelor of Master-niveau met minimaal 3-5 jaar werkervaring op vlak van ‘finance’ in brede zin en bent klaar voor een volgende stap in jouw loopbaan. Je hebt ervaring met het werken binnen een internationale werkomgeving en spreekt de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Je hebt ervaring met ERP systemen (voorkeur voor SAP). 

Je bent communicatief sterk en in een hectische omgeving komt het beste in jou naar boven. Je hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen en kunt nauwgezet werken. Daarbij vind je het prettig om verantwoordelijkheid te nemen en zelfstandig keuzes te maken. Je hebt een hands-on mentaliteit en straalt passie uit in alles wat je onderneemt.


Wat je daar voor terugkrijgt

Wij bieden jou een zelfstandige en afwisselende functie binnen een dynamische organisatie met een collegiale en leuke werksfeer, waar veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. 
•    Je ontvangt een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
•    Mogelijkheden tot flexibel werken; 
•    Firmawagen, laptop en iPhone die je ook privé kan gebruiken;


Bedrijfsprofiel
 
ATAG Benelux is een vooraanstaande leverancier van keukenapparatuur en vrijstaande apparaten. We zijn van origine een Nederlands bedrijf en sinds 2018 behoren wij tot de internationale Hisense groep, actief in meer dan 160 landen met 80.000 werknemers wereldwijd. We ontwikkelen en verkopen apparatuur bekend onder de merken ASKO,  ATAG, Pelgrim, ETNA en Hisense. Vijf merken met elk hun eigen cultuur, verleden en kernwaarden binnen één organisatie. Dit geheel succesvol managen vraagt een organisatiecultuur waarin een echte winnaarsmentaliteit heerst! 

Ons bedrijf staat bekend voor haar grote innovatiekracht met tegelijkertijd een sterke focus op kwaliteit. Het continu inspelen op nieuwe ontwikkelingen en het aanbieden van klantgerichte dienstverleningsconcepten zijn enkele van de kernelementen in de strategie van onze onderneming.

ATAG Benelux telt meer dan 500 medewerkers waarvan meer dan 50 in België, in onze nieuwe kantoren te Denderhoutem.


Meer informatie 

Heb je interesse in deze functie en voel je je thuis in een werkomgeving waar verantwoordelijkheid, teamwork en een goede sfeer belangrijke uitgangspunten zijn? Stuur dan zo spoedig mogelijk jouw sollicitatiebrief met CV t.a.v. afdeling HRM.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Filip Van Dyck, Managing Director, op telefoonnummer +32 476953270.
 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.