Digital Marketeer 


‘Ervoor zorgen dat consumenten onze merken nog beter weten te vinden door de online touchpoints goed in te vullen.’ Daar word jij blij van!  

Ben jij consumer-obsessed? Zin om projecten te draaien waarmee we de weg naar de consument vinden met onze winnende merken ATAG, Pelgrim, ETNA, ASKO en Hisense? Heb jij een data-driven manier van werken?


De digitale transitie binnen ATAG Benelux (onderdeel van de Hisense groep) verandert de manier waarop we communiceren: steeds meer direct naar de consument. Hoe zorgen we voor relevante content op het juiste moment? Hoe kunnen we onze producten en services beter bij de consument brengen? Hoe beïnvloeden we conversie? Met dit soort vragen zijn wij dagelijks bezig vanuit het Digital Marketing Team en we zijn op zoek naar versterking.

Als Digital Marketeer ben je in staat de klantreis in kaart te brengen, te analyseren en te verbeteren in de online touchpoints. Vanuit jouw eigen ideeën en gezamenlijke visie, ontwikkel en optimaliseer je onze websites en weet je de content verrassend en resultaatgericht te presenteren. Je analyseert het gedrag van bezoekers tijdens de gehele customer journey en ontdekt waar kansen liggen. Je initieert proactief verbeteringen en voert deze ook uit.


Hoe ziet een gemiddelde werkweek eruit voor jou?

 • Het opstellen, creëren en uitvoeren van online marketing initiatieven, campagnes en middelen. Denk hierbij aan de geschikte content inzetten op relevante kanalen: wordt het advertising, e-mail marketing, moet er blogmateriaal geschreven worden of juist een video ingezet? 
 • Je bent verantwoordelijk voor 1 of 2 merken sites. Dit betekent dat je weet wat de business doelstellingen van dat merk zijn, helpt met marktintroducties naar de consument en bezig bent met het verbeteren van de conversie op basis van data en web-analytics. Je draagt zorg voor de vindbaarheid (SEO/SEA), optimaliseert campagnes en inzet van online kanalen (website, social, email). 
 • Alles wat je inricht moet werken en een bijdrage leveren aan de (business)doelstellingen, daarom analyseer en presenteer je resultaten en verbeterpunten op een overzichtelijke manier aan je stakeholders. 
 • Je schakelt veel met collega’s en brieft externe bureaus over content en marketing middelen (paid, owned en earned).
 • Je begeleid en initieert (nieuwe) projecten op basis van data en trends in de markt om meer consumenten te bereiken met onze merken, producten, content en campagnes. 

Dit alles doe je niet alleen, maar in een ambitieus, klein, Digital Marketing team. Hier is diverse kennis aanwezig op gebied van online marketing, e-commerce en marketing automation/CRM. Je zult daarnaast veel schakelen met onze digitale partner Adwise (op gebied van o.a. development en advertising) en de interne merken teams om gezamenlijk gave en innovatieve nieuwe campagnes neer te zetten.


Wat heb je nodig

 • Een dosis enthousiasme, flexibiliteit, een ondernemende houding en een echte winnaarsmentaliteit.
 • Een afgeronde HBO- of WO opleiding in een relevante richting.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie (commerciële bedrijven of bureaus).
 • Ervaring met Google Analytics, CMS en projectmanagement. 
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift. 


Wat krijg je terug

 • Werken voor maar liefst 5 snel(st) groeiende A-merken in de consumentenproducten (keukenapparatuur, witgoed en tv’s).
 • Een zelfstandige, verantwoordelijke functie met uitdaging in een klein, dynamisch, ambitieus Digital team. 
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • 32 of 40-urige werkweek, met thuiswerkmogelijkheden.
 • Samen werken met toonaangevende partners in het vakgebied zoals Adwise en internationale collega’s. 


Over ons bedrijf

ATAG Benelux is een vooraanstaande leverancier van keukenapparatuur en consumentenelektronica. We zijn een Nederlands bedrijf en verkopen keukenapparatuur onder de merken ATAG, Pelgrim en ETNA. In de Benelux verzorgen wij sinds 1 juni 2017 ook de distributie en service van de vaatwassers, wasmachines en -drogers van ASKO. 

Onze merken hebben in de Benelux een hoge naamsbekendheid. De verkoop van keukenapparatuur verloopt via keuken- en elektrovakzaken, elektroketens en via de keukenindustrie. Momenteel telt ATAG Benelux meer dan 500 medewerkers en is gevestigd in Duiven, vlakbij Arnhem aan de A12. ATAG Benelux heeft ook een vestiging in Denderhoutem (België) waar zo’n 45 medewerkers werkzaam zijn.

In 2018 is ATAG Benelux overgenomen door de Chinese Hisense Group. Hisense is een multinational met een jaaromzet van ruim EUR 16 miljard, 80.000 medewerkers en vertegenwoordigd in meer dan 130 landen. Dankzij Hisense hebben wij een partner met wie wij onze kennis en ervaring – op het gebied van zowel R&D Cooking als keukenretail in de Benelux – kunnen delen en wereldwijd kunnen uitnutten.

Vanuit Nederland werk je organisatie breed. Dat betekent dat je werkt met en voor alle merken van ATAG Benelux: ATAG, Pelgrim, ETNA, Hisense en ASKO. 
 

Interesse

Heb je interesse in deze functie en voel je je thuis in een werkomgeving waar eigen verantwoordelijkheid, teamwork en een goede sfeer belangrijke uitgangspunten zijn, stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV naar ATAG Nederland t.a.v. de afdeling HRM. 

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Inge Jentink, Digital Marketing Manager, op 06-21243558.
 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.