Content Specialist (32 - 40 uur)

Word jij blij van content creëren (en verspreiden) die mensen écht vooruit helpt? Content die de verwachtingen van de consument overtreft en zorg draagt voor een vlekkeloze customer journey? Lees snel verder! 

Met ruim 9 miljoen keukenapparaten in de Benelux speelt content de hoofdrol als het gaat om de diverse customer journeys: de zoektocht naar het juiste vervangende apparaat, naar je droomkeuken, naar hulp als iets niet werkt of als je wilt weten hoe je jouw keukenapparatuur optimaal gebruikt om een spetterend diner voor je gasten op tafel te toveren.

Binnen ATAG Benelux zien we content als strategische pijler in onze organisatie. Door de juiste content te ontwikkelen en op de diverse kanalen te verspreiden (denk aan service, websites, interne en externe platformen, social media, Google) en op elkaar aan te laten sluiten, maken we het makkelijker én leuker om keukenapparatuur te kopen en te gebruiken. Om deze reden zijn we bezig met het opzetten van het ultieme Content Team binnen ons bedrijf. Hiervoor zijn we op zoek naar ondernemende, creatief denkende collega's die het verschil gaan maken.

Wat ga je doen als Content Specialist? 

Om je een beeld te geven delen we een aantal aankomende projecten met je:
 
•    We willen verwachtingen overtreffen. Stel: na maanden van voorpret wordt je ATAG droomkeuken geplaatst en krijg jij digitaal een leuk persoonlijk welkomstbericht met alle relevante klantinformatie. Dat is pas een warm welkom!
•    FAQ’s op een makkelijkere manier beschikbaar maken voor de consument. Stel dat je via WhatsApp direct weet wat een foutcode betekent? Nog beter: je krijgt ruim voordat er een foutcode is een melding van ons dat je je filter moet vervangen met instructies. Kortom: vlekkeloze en proactieve antwoorden direct beschikbaar.
•    Informatievoorziening van veelvoorkomende vragen verbeteren. Veelvoorkomende vragen, waar ligt dat aan? Is de omschrijving niet goed? Zouden we beter een video kunnen maken met uitleg? Of juist een infographic of staat de filtering op de website niet goed? 
•    Interne communicatie updaten. We willen dat medewerkers echte service experts zijn door relevante informatie altijd beschikbaar te hebben.

Binnen het content-team willen we verwachtingen overtreffen van onze klanten en medewerkers! We creëren content vanuit klantenperspectief, we werken data-driven en we werken nauw samen met diverse andere ATAG afdelingen. 

Wanneer solliciteren?

•    Als je enthousiast wordt van bovenstaand verhaal én content in het algemeen.
•    JIJ bent de spin in het web: je bent eager om je te verdiepen in diverse topics (keukenapparatuur, witgoed, tv gerelateerd) en je bent in staat om deze onderwerpen je eigen te maken. Je haalt informatie extern (trends, zoektermanalyses, onderzoek) én bij alle afdelingen van het bedrijf.  
•    Als je op zoekt bent naar een functie met veel vrijheid, waar je verantwoordelijkheid niet in beton gegoten is en er volop ruimte is voor creativiteit en ondernemerschap in een gloednieuw team.

Over ons bedrijf

ATAG Benelux is een vooraanstaande leverancier van keukenapparatuur en consumentenelektronica. We zijn een Nederlands bedrijf en verkopen keukenapparatuur onder de merken ATAG, Pelgrim en ETNA. In de Benelux verzorgen wij sinds 1 juni 2017 ook de distributie en service van de vaatwassers, wasmachines en -drogers van ASKO. 

Onze merken hebben in de Benelux een hoge naamsbekendheid. De verkoop van keukenapparatuur verloopt via keuken- en elektrovakzaken, elektroketens en via de keukenindustrie. Momenteel telt ATAG Benelux meer dan 500 medewerkers en is gevestigd in Duiven, vlakbij Arnhem aan de A12. ATAG Benelux heeft ook een vestiging in Denderhoutem (België) waar zo’n 45 medewerkers werkzaam zijn.

In 2018 is ATAG Benelux overgenomen door de Chinese Hisense Group. Hisense is een multinational met een jaaromzet van ruim EUR 16 miljard, 80.000 medewerkers en vertegenwoordigd in meer dan 130 landen. Dankzij Hisense hebben wij een partner met wie wij onze kennis en ervaring – op het gebied van zowel R&D Cooking als keukenretail in de Benelux – kunnen delen en wereldwijd kunnen uitnutten.

Vanuit Nederland werk je organisatie breed. Dat betekent dat je werkt met en voor alle merken van ATAG Benelux: ATAG, Pelgrim, ETNA, Hisense en ASKO. 

Ga je de uitdaging met ons aan?

Stuur jouw sollicitatie naar ATAG Nederland t.a.v. de afdeling HRM. Wij kijken uit naar je (creatieve) motivatie en hopen je snel te spreken over hoe we verwachtingen van de consument gaan overtreffen en welke rol jij daarin ziet voor jou. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Martijn Landman – Manager Consumenten Contact – 0646201571.