Content Beheerder

 

Goede product content wordt steeds belangrijker als je je als merk wilt onderscheiden; wil jij bijdragen aan het succes van onze merken? 

Je krijgt bij ATAG Benelux de kans om samen te werken met de meest vernieuwende spelers op de markt. In deze functie ben je namelijk verantwoordelijk voor het beheer van de content van onze merken ATAG, Pelgrim, ETNA, Hisense en ASKO bij ons en onze partners (o.a. CoolBlue, Bol.com, Wehkamp, Mediamarkt.nl, kieskeurig etc.). Je inventariseert de content behoefte van de klant en bent als Content Beheerder verantwoordelijk voor de opvolging en de uitvoering hiervan.  

Je werkt nauw samen met afdelingen Digital marketing, Marketing en de verschillende Business Teams van ATAG Benelux. De functie valt binnen onze afdeling Operations Support en je rapporteert aan de Manager Business Support & IT. 

 
Taken 

Wij zijn op zoek naar een Content Beheerder die van aanpakken weet. Je zorgt er voor dat alle producten van ATAG Benelux er tiptop bij staan op onze merkensites én bij onze e-tailers. Je bent een echte spin in het web die onze productdata en content uit diverse bronnen weet te halen en conform de wensen van de e-tailers weet aan te leveren.  

Dit houdt onder andere in dat je de commerciële productspecificaties beheert, energie labels maakt, ondersteunt bij het maken van productleaflets en onze beeldenbank up to date houdt.  

Je werkt veel in onze Product Informatie Systemen. Het vullen en onderhouden van deze systemen behoort tot jouw kerntaken. Daarnaast denk je graag mee over optimalisatie van systemen en het verbeteren van processen.  

 

Functie-eisen 

Je hebt een afgeronde MBO studie richting administratie, marketing en/of content management. Onder tijdsdruk weet je goed te presteren en je bent flexibel waardoor je snel kunt schakelen tussen diverse content klussen. Je hebt ervaring in het onderhouden en beheren van content. Je beschikt over een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal. Uiteraard is ervaring in een soortgelijke functie een pré. Ben je er van overtuigd dat je over alle skills beschikt om je deze functie snel eigen te maken, twijfel dan niet en solliciteer.  

 

Profiel 

Je bent een echte doener en hebt affiniteit met IT-systemen, Internet en e-tail. Je werkt gestructureerd en secuur en vindt het niet erg om repeterend werk uit te voeren. Je kunt goed samenwerken en netwerken met verschillende betrokkenen. Om binnen ATAG Benelux en de afdeling Operations Support te kunnen functioneren zoeken wij een enthousiaste, klantvriendelijke en representatieve medewerker. 

 

Bijzonderheden 

Heb je interesse in deze functie en voel je je thuis in een werkomgeving waar verantwoordelijkheid, teamwork en goede sfeer belangrijke uitgangspunten zijn, stuur dan zo spoedig mogelijk je sollicitatiebrief met CV naar ATAG Nederland, t.a.v. de afdeling HRM (hrm@atagbenelux.com).  

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met René Stoker (Manager Business Support & IT) op telefoonnummer 06- 21 24 34 39. 

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.